Hier kan je de evolutie van onze sporthal terugvinden.


Midden jaren 90 begon bij enkele bestuursleden het idee te rijpen om een eigen sporthal te bouwen. Na veel wikken en wegen werd begin 2000 gestart met de aanvraag voor een bouwvergunning. Vele onverwachte moeilijkheden doken op (politiek, anti-houding plaatselijke jeugdverenigingen, tegenwerking buurtcomités), maar steeds werd er vol overtuiging door het bestuur verder gewerkt om de vergunningen in orde te krijgen. Half 2005 werd de laatste hindernis genomen en was ook de financiering in orde.

Half november 2005 werd de eerste spade gestoken en met grote fierheid werd op 1 september 2006 de officiële opening georganiseerd.

Duizenden uren vrijwilligerswerk werd in dit project gestoken. Ouders, sympathisanten, spelers, speelsters en bestuursleden werkten onverdroten 9 maanden, soms tot diep in de nacht om dit project klaar te krijgen. Buiten de ruwbouw en de sportvloer werd immers alles zelf gedaan. Verlichting, sanitair, vloeren, tegelen, elektriciteit, verwarming, plafonds maken, alle metselwerken …. Noem maar op, alles gebeurde door vrijwilligers.

De club is dan ook ontzettend fier dat ze dit project heeft kunnen realiseren. Ondertussen is de sporthal al enkele jaren volledig bezet en draait het cafetaria, opnieuw dankzij o.a. het vele vrijwilligerswerk op volle toeren.

De hal werd goedgekeurd voor ere divisie en we mochten reeds toppers in onze hal ontvangen, in het bijzonder Everbeur, Lennik, Maaseik en Chestokowa kwamen demo wedstrijden spelen.

Dit project was enkel mogelijk dankzij de steun van onze hoofdsponsor MOLOK West-Europe die zowel logistieke als financiële steun verleenden. Gezien hun grote bijdrage werd de hal dan ook de MOLOK hal genoemd.

Ook mochten we veel steun ontvangen van het KLVV waarmee samen een project voor uitbouw van het jeugdvolleybal in West-Limburg werd opgezet. Dit project werd ook financieel gesteund door de provincie Limburg.