2020/02/08 – STALVOC JU13A (3) – Bolderberg (1)

Samen met coach Wendy staan onze boys op zondag vroeg klaar om tegen Bolderberg te duelleren. Een mooie start van Bolderberg zet de bezoekers meteen op voorsprong. Maar STALVOC haalt in en gaat er over πŸ‘πŸΌ vanaf 20-20 gaat het gelijk, punt per punt … maar helaas gaat de 1ste ste set met 23-25 naar Bolderberg.

In set 2 starten wij sterk maar Bolderberg komt terug en staat zelfs telkens een paar puntjes voor… Naar het einde toe serveren onze jongens een paar keer zeer mooi πŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏼 en komen we op 23-20. Bolderberg komt terug naar 23-23…en na wat nagelbijten in de tribune is de 2de set met 25-23 dan toch voor het STALVOC-team πŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ

Set 3 gaat alweer puntje per puntje gelijk op … Bolderberg staat ook nu weer telkens 1 of 2 puntjes voor. Van 22-22, over 23-22, 24-23 en 24-24 spannend 😳 De supporters zijn nu wel wakker hoor boys 🀭 en de jongens ook … 26-24 πŸŽ‰ weer een set voor STALVOC;

In set 4 schieten onze boys als een pijl door de zaal en staan ze al vlug 17-8 voor. Deze mooie voorsprong weten ze te behouden en ook de laatste set is met 25-17 voor ons πŸ’™

Match winst 3-1 πŸŽ‰πŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ Knap werk jongens…spannend voor de supporters maar wij zagen top volleybal πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ

Dankjewel ook nu weer Dana voor het spannende verslag 😊
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer