2020/02/08 – DIEPENBEEK (3) – STALVOC MU17A (1)

Storm Ciara of niet … samen met coach Jan trotseren onze STALVOC-U17A meiden toch efkes dit wervelwindje om op deze stormy Sunday in Diepenbeek te gaan spelen…πŸ˜‰

In 1ste instantie wensen we onze gekwetste speelsters Molly en Skylar heel veel beterschap πŸ’™ en we willen daarnaast ook onze β€œdankjulliewel” aan deze leuke ladies betuigen .. héél fijn dat jullie voor ons kwamen supporteren πŸ‘πŸΌ We starten set 1 met heelwat wijzigingen in de ploeg en dat voelen we in ’t begin: de motor komt traag op gang en iedereen zoekt een beetje zijn positie. We komen al vlug stevig (18-8) achter, we knokken nog terug naar 20-19 maar door wat opslag foutjes blijft de set met 25-21 helaas bij de thuisploeg.

Set 2 … opnieuw starten we met teveel missers in de opslag. Als die van Diepenbeek daarentegen zeer zwaar zijn, is het verdict zwaar (25-12) en moeten we deze set maar snel vergeten 🀭 Maar niet zonder eruit geleerd te hebben !

Set 3 … nu of nooit ! En dat hebben onze dametjes duidelijk begrepen. De services β€œknallen” deze keer mooi binnen en nu staan wij al onmiddellijk met 4-7 voor. We gaan door op power en talent πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸΌ en komen – howla – 8-18 voor en halen dan – heeeel terecht overigens – met 18-25 de set binnen πŸŽ‰πŸ’™

Set 4 .. nu is het de thuisploeg die met het nu of nooit gevoel start .. Diepenbeek zorgt ervoor dat na een zware opslagreeks onze lady’s al vlug tegen een 9-0 aankijken 😱 De thuisploeg heeft duidelijk de wind vanachter en ook de scheidsrechter “helpt” nog een beetje. Ingeslagen ballen zijn plots β€œout” en lijn- of netfouten tellen plots niet meer mee ??? 18-8 achter … We knokken nog terug met zeer mooie opslag druk maar met 25-20 staat het 3-1, Game Over. Toch knap gedaan hoor meiden… Op andere posities spelen is altijd wat zoeken maar jullie hebben allemaal toptalent dus komt goed πŸ‘πŸΌ

Blijven vertrouwen en wat nog mooier is, jullie zijn altijd blijven zingen en aanmoedigen 😍 Hou vooral die teamspirit vast πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ Op naar de volgende match πŸ’™

Dankjewel Dana ook hier weer voor de sportieve en positieve verslaggeving 😊
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer