2020/02/01 – BVL – Sparvoc (3) – STALVOC Heren A (2)

In het hol van de zeer strijdlustige Sparvoc-leeuw lieten onze STALVOC-Heren A het ticket naar de halve finale achter.

Als slechts een schim van hun competitie-zelve moesten de Heren A de 2 eerste sets (29-27 en 25-18) aan de thuisploeg laten. Dat we ons geen enkele fout meer konden veroorloven zal wel de boodschap geweest zijn.

Set 3 werd ei zo na maar gelukkig weer naar het Stalse kamp getrokken (27-29) en toen ook de 4de set – dit keer heel overtuigend (16-25) – naar onze Heren A ging, werd alle hoop gevestigd op de tie break.

Tot ieders verbazing echter steeg Sparvoc weer boven zichzelf uit en zakte ons team in elkaar .. een dodelijke combinatie .. einde Beker-ambitie.
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

no images were found