2020/01/12 – STALVOC JU13 A (0) – STALVOC JU13 B (4)

Zondagochtend … ook in het nieuwe jaar zien we elkaar in de STALVOC sporthal πŸ˜‰ En al onmiddellijk staan 2 van onze teams tegen elkaar : Team A met Wendy als coach en Team B met Stefan. Dat het zeer vriendschappelijk zal verlopen, is alvast een feit. Onze jongens zullen hieruit vooral ook veel leren.

Onze boys warmen alvast gezellig samen op en dan kunnen ze eraan beginnen. Set 1 gaat in het begin mooi gelijk op. Beide teams bouwen het spel op en wij als supporters zien al sterk aanvallend werk. Team Stefan neemt in deze set de overhand en met 17-25 haalt Team Stefan ook de eerste set binnen.

In Set 2 staat Team Wendy lang voor en dat tot zelfs aan 22-17. Maar dan komt Team Stefan weer terug en het wordt zelfs 22-22 .. zo over 23-23 naar 24-24. Het is spannend 😱 maar zo zien we onze jongens graag spelen : nek aan nek en heel erg aan elkaar gewaagd πŸ’™ Uiteindelijk haalde Team Stefan ook deze set – ware het nipt – met 24-26.

Set 3 vertelt een beetje hetzelfde verhaal als Set 1 : de kleine foutjes, die β€œnipt buiten-balletjes”… het zet Team Stefan met 16-25 als winnaar van de match.

In Set 4 gaat het er weer spannend aan toe .. gelijk opgaand, puntje na puntje sprokkelen en hΓ©t moment ook voor de boys om volop uit te proberen wat op training werd geleerd πŸ˜‰ We zien hen stevig aanvallen, de β€œplaats-ballen” komen perfect neer en met 20-25 voor opnieuw Team Stefan sluiten we toch een zeer fijne match af.

Elke week weer zien we dat deze toppers allemaal samen sterk zijn .. en wat doen ze dat goed πŸ‘πŸΌ De supporters kijken uit naar de volgende weken… πŸ’™πŸ‘πŸΌ
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

no images were found