2020/01/11 – STALVOC Heren A (3) – Elvoc Elen (2)

Het is altijd wat tegen de mannen van Elvoc Elen die in de 1ste twee sets de sporthal als het ware voor 2/3de inpalmden en onze STALVOC-troepen in de hoek dreven. Kortom we vonden geen antwoord op hun service en evenmin wisten we gepast te reageren op enkele slimme plaatsballen.

Zou dit onze 1ste nederlaag van het seizoen worden ? Het leek er alvast op .. 22-25 en 17-25 en dus 0-2 achter, het is niet van onze gewoonte. Als zelfs in set 3 de achterstand tot 5 punten oploopt wordt “tenen uitkuisen” de enige boodschap.

En dan is het zover .. we hadden er vooraf een pronostiekje op gezet .. hoe lang zou het duren dat … ? “When nagging and whining becomes your second nature”

De mannen van Elvoc laten hun eerder in de match gevulde energievat hélemaal leeglopen .. er wordt gemekkerd dat het een lieve lust is en met volleybal zijn alleen onze Heren A nog bezig … en hoe ! In no time kletsen onze troepen – ondertussen weer voor de volle 100% heer en meester van de sporthal – de 25-9 op de bordjes en wordt de tie-break beslissend voor de 2 overblijvende punten.

Heel even nog wat spanning, draaien met 6-8 maar dan weten onze mannen weer de “dash” te vinden en door te duwen naar 15-10.

Een zeer zwaar bevochten wedstrijd .. eentje in een zeer ongewone opstelling en eentje waaruit we moeten leren .. vooral om ons niet zo in een hoekje te laten duwen.
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

no images were found