2020/01/11 – Sparvoc (2) – STALVOC Dames A (3)

Het stond eerder deze week al in de kranten : “Lanaken wil troon bestijgen”. Wie het artikel verder leest, merkt echter ook op dat de thuisploeg wel in de smiezen heeft dat onze STALVOC Dames A aan een ijzersterk seizoen bezig zijn en het uitdiepen van de kloof als doel hebben gesteld.

Het thuisvoordeel van Sparvoc – massaal opgekomen supporters willen deze wedstrijd nadien beklinken op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink van de club – maakte in set 1 alvast geen indruk op onze dames die de set vlotjes binnenhaalden.

Maar net als in het krantenartikel werd aangehaald, weet Sparvoc na een wisselvallig begin steeds weer op toerental te komen .. set 2 en 3 blijven dan ook in Lanaken. Als we de koppositie willen behouden, gaan we het onderste uit de kan moeten halen .. zo lijkt de peptalk van coaches Celis en Nevens te klinken. En zo geschiedde ook ..

STALVOC zou STALVOC niet zijn als de tanden niet werden getoond .. met een overduidelijke 18-25 werd de tie-break afgedwongen ..

In deze 5de set werd snel duidelijk waarom onze Dames A ook in deze 2de Divisie reeks aan kop staan. Een duidelijke 8-15 .. een matchzege en een diepere kloof. Alles waar we voor gekomen waren .. En of er achteraf een feestje werd gebouwd !

Thanks Yves en Marleen voor de foto’s .. altijd leuk voor de supporters aan het thuisfront 👍
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

no images were found