2020/01/04 – Sparvoc (0) – STALVOC Heren A (3)

Onze Heren A gingen zaterdag namiddag hun 1ste wedstrijd van het nieuwe jaar 2020 in Sparvoc winnen.

In de 1ste 2 setten werd door onze heren al gauw een serieuze kloof van 6 tot 10 punten geslagen maar de thuisploeg wist, ondanks enkele verwoede pogingen, geen echte vuist te maken .. de 2 sets eindigden met een 18-25 setwinst voor onze mannen.

In set 3 was snel duidelijk dat ook in 2020 het “3de set-syndroom” nog niet verleerd was .. het was een heen en weer van voorsprong naar achtervolgen .. Het werd zelfs 25-25 maar op dat moment “hielp” een thuisspeler ons door wat al te hevig zijn gram bij de scheidsrechter te willen halen .. een rode kaart was het gevolg. En met die rode kaart ook de matchwinst … in het voordeel van STALVOC !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

no images were found