2019-11-30 – Helchteren (0) – STALVOC MU17A (4)

Allereerst wensen wij Annelore en Elien heel veel beterschap en hopen we deze toppers vlug weer bij ons te hebben.💙 Gistermiddag stonden onze meiden met helaas enkele speelsters minder in Helchteren om onder leiding van vervangend Coach Lisa hun eerste plaats in de competitie te verdedigen. Al vlug bewijzen onze lady’s echter dat ze samen sterk zijn. Ze spelen zeer geconcentreerd met heel veel plezier en we zien echt mooi volleybal.

De opslagdruk is echt enorm en ook bij onze opbouw en aanval blijken ze in topvorm !!! 💪👍

Set 1 13-25

Set 2 10-25

Set 3 13-25

En zelfs de funset halen ze met 10-25 vlot binnen.

Wat een team !!! 🙂 💙 De STALVOC-supporters zijn terecht trots op deze meiden en we zeggen het vaak maar positieve dingen kunnen niet vaak genoeg gemeld worden… TOPPERS !!! 😍 Wij kijken uit naar volgende week !!! Go Stalvoc girls !!! 💙

Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes !!
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

no images were found