2019-11-30 – GEMS DIEPENBEEK (2) – STALVOC Heren C (3)

Dat de mannen van ons STALVOC Heren C-team liefst zoveel mogelijk volleyballen, valt makkelijk af te leiden uit het aantal sets dat zij tot dusver al speelden .. Ook vandaag in Diepenbeek werd het een 5-setter .. eentje die ook nu weer met succes door onze “jonkies” (de oudste was zo maar even 17 jaar !) werd afgerond.

Na 2 sets te hebben voorgestaan, sloeg het 3de set-syndroom genadeloos toe en hoewel de 4de set (en dus ook de match) naar Stal leek te komen, gooide een – hoe zeg je dat – scheidsrechterlijke dwaling met bijhorend tumult en borstzakkaartgetover toch wat roet in het eten en moest de uiteindelijke overwinnaar na een tie-break op g de voorgrond treden.

Voor de 4de keer al dit seizoen, zijn onze Heren C die tie-break winnaar geworden. Cool bewaren, lukt hen dus aardig !

Een mooie 2-3 met dito 2 punten komen mee naar STALVOC dat toch maar mooi op de 3de plaats in de ranking staat.

Dikke proficiat aan het voltallige team ! Een zéér spoedig herstel aan de gekwetste Tim en zieke Dieter .. dat ze snel weer op de been mogen zijn !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

no images were found