AMERIKAANSE EETDAG

AMERIKAANSE EETDAG

Hij zit er weer op .. het jaarlijkse hoogtepunt van onze STALVOC-eetdagen.

Ook nu weer mochten we heelwat STALVOC-sympathisanten verwelkomen in Zaal Kardijk om hen te verwennen met al dat lekkers uit onze keuken. Een oprechte DIKKE DANKJEWEL is dan ook op zijn plaats aan het adres van onze gasten πŸ‘πŸΌ We hopen dat jullie er allemaal geweldig van genoten hebben ! Dat we van een β€œgeslaagde dag” mogen spreken is daarnaast ook te danken aan onze helpende STALVOC-handen ..

Man man man, wat een team !

Er zijn al veel mooie verhalen geschreven, maar vandaag schreef ons Eet-Team toch minstens ook een bestseller! Dus ook aan jullie, helpende STALVOC-handen .. een DIKKE MERCI en nog zoveel meer .. you were great !
#STALVOC#blijdatjeinmijnteamzit#endanstondenzenieteensallemaalopfoto

no images were found