2019-09-08 – BVL – Kwalificatieronde 1 – STALVOC MU15

Vanochtend vroeg werden onze STALVOC meiden U15 verwacht in Genk voor hun eerste bekerronde.

Match 1 tegen Genk B ging zeer vlot. Set 1 konden de dames van Genk nog puntjes sprokkelen door een aantal opslagfoutjes bij onze meiden maar met 15-10 was de eerste set toch binnen. Set 2 zagen we ongelooflijk mooi volleybal en Stal was duidelijk een maat groter: met 15-6 in set 2 wonnen we de eerste match met 2-0.

Match 2 tegen Davozon… Onze dames startten zwaar en pittig en al heel vlug eindigde ook deze wedstrijd met 2-0 in het voordeel van Stal, 15-6 en 15-6.

Match 3 dan tegen Dievoc… Onze dames waren in 1 woord FANTASTISCH 😍 wat een volleybal-toppers met een enorme drive richting overwinning… die kwam er dan ook 2-0 met setstanden 15-8 en 15-10.

Kruis voor de poules… Match 1 tegen Genk A … Ook hier een super start 😱 ze waren gewoon in topvorm… alles liep perfect. De opslag, receptie en tal van onstopbare smashes later wint ook hier weer Stal met 2-0 (15-10 en 15-8)

De laatste match dan tegen Hasselt … onze meiden waren gewoon onklopbaar en de drive die ze gedurende de lange dag hadden, duwde hen in een nog hogere versnelling… we zagen 1 hecht team 💙 samen bloeien en samen groeien … ook hier 2-0 winst 15-10 en 15-9.

Als supporters kunnen wij alleen maar trots zijn op deze toppers 😍 7 stuk voor stuk zalige meiden die samen zorgen voor veel volleybal-spektakel. We kunnen alleen maar halsreikend uitkijken naar de volgende ronde 💙

Proficiat ook Jan voor de coaching 👍 Thanks Dana voor het verslag en de fotootjes 👌🏼

no images were found