2019-09-07 – BVL – Mavo (3) – STALVOC Dames C (0)

Voor ons super-enthousiaste Dames C-team was het gisteren weer tijd voor hun tweede bekermatch. Place to be : Dilsen.

Onze dames hadden niets te verliezen maar ook nu weer begonnen ze met een gezonde portie goesting om te spelen aan hun wedstrijd. De match vloog voorbij, maar dat was wel te verwachten tegen een ploeg uit de 1ste provinciale reeks.

Toch bleef het lachen er voor onze dames altijd inzitten en kon het team zelf een aantal punten scoren. Ze gaven graag toe dat MAVO een heel zware tegenstander was en dat ze ook enorm goed gespeeld hebben. Maar wat sfeer en gezelligheid betreft, zaten de STALVOC-dames zeker op hetzelfde niveau! 😉

Deze wedstrijd was – zo vertelden ons de dames nog – een goede leerschool en voor Patrick een gelegenheid om nieuwe trainings-ideeën op te doen. Het is overduidelijk vol goede moed dat dit team aan de competitie zal beginnen!

no images were found