2019-09-07 – BVL – Kwalificatieronde 1 – STALVOC JU13

Op de vorige editie van de Beker van Limburg werden ze nog bekroond met een prachtige zilveren medaille, vandaag vertrokken onze jongens U13 alweer superenthousiast richting Ham voor hun 1ste kwalificatieronde voor de nieuwe Beker.

Ook nu weer hebben we te maken met leuke, toffe en gedreven volleybal bende. En met Stefan en Wendy als coaches gaat het ongetwijfeld een super tof seizoen worden 😍. De “nieuwe” jongens voelen zich al helemaal thuis en zelfs teammate Ward (die spijtig genoeg een tikkeltje te oud is om in de U13-reeks mee te bekeren) is komen supporteren .. zo lief van hem 👍.

Wedstrijd 1 tegen Helios was voor zowel ons “nieuwe” trainers-duo als voor de boys even wennen en aanpassen… maar wel echt “top” gespeeld. Helaas verloren we de match, heel nipt wel .. met het allerkleinste verschil : 15-14 en 15-14.

In match 2 tegen Mavo kwamen onze boys wel goed op dreef. Ze vonden elkaar beter en we zagen weer erg mooie rally’s. Een zeer verdiende overwinning (2-0) dan ook voor onze Stalvoc-boys : 10-15 en 13-15)

In de laatste match van de poule kwam Sparvoc aan de beurt. Onze boys waren ondertussen zo goed opgewarmd én op dreef dat ze ook deze match zeer vlot konden winnen (2-0). Deze 2 gewonnen matchen zorgden dus voor een ticket naar de volgende ronde 🎉👍

Dikke proficiat aan het ganse team, ons top duo en … de supporters die konden zien dat het goed gaat komen met deze toffe bende 😉. Ook nu weer zijn we heel trots op onze JU13 💙 .. en op coach Stefan die duidelijk ook ballen in de hoogte weet te vangen 😉

no images were found