2019-08-31 – BVL – STALVOC Dames C (0) – Wevoc Wellen (3)

Op basis van de uitslag van set 1 vreesden we dat het een walk-over van Wevoc zou gaan worden want nergens vonden onze Dames C de aansluiting met het spel ..

Dat moeten de zenuwen zijn geweest want set 2 leek op geen enkele manier nog op de voorgaande. Met een gezonde en vooral stevige portie enthousiasme wisten onze dames de draad weer op te pikken en konden ze mooie punten scoren maar het ontbrak hen nog aan de kracht om een sterker Wellen naar het achtervolgersbankje te verwijzen.
Geen sloophamer echter groot genoeg om de pret te breken .. Set 3 kondigde zich net als set 2 aan als de set waarin weerwerk zou worden geboden .. en dat deden ze ook. Met een krachtige opslagreeks lukten onze dames erin om even de voorsprong te pakken .. helaas was de ervaring aan de andere kant van het net een tikkeltje groter en gaat de winst van de 1ste bekermatch van dit seizoen met 0-3 mee naar Wellen. Proficiat Wevoc !

Maar een dikke proficiat mag zeker ook in de richting van onze Dames C gaan .. opgeven staat duidelijk niet in hun woordenboek .. “aanstekelijk plezant” .. kortom : voor sfeer en gezelligheid een superdikke 10!

no images were found