2019-08-31 – BVL – STALVOC Dames B (0) – Sparvoc Lanaken (3)

Een héél jong team, onze Dames B-ploeg. Aantredend in de 3de provinciale reeks en al van meet af aan onder druk want nu al 2 geblesseerde speelsters in hun rangen.. ☹

In deze 1ste bekerwedstrijd kwamen ze oog in oog met de reeksgenotes van Lanaken. Waar Sparvoc in de 1ste set nog 6 duidelijke punten afstand nam, wisten onze Stalvoc Dames B hen in de 2de en 3de set heel erg op de hielen te zitten en zelfs op achtervolgen aan te wijzen. Maar op de momenten dat onze dames wat aan de twijfel gingen, wisten de dames in geel en groen steeds het ‘cool’ te bewaren .. en dat leverde hen in de 2 laatste sets telkens belangrijke punten op .. beide sets moesten met het kleinste verschil aan Sparvoc gelaten worden evenals de uiteindelijke zege (0-3) waarvoor proficiat Sparvoc !

Twijfelen moeten we zeker niet .. onder het leiderschap van Hanne en Sabine – 2 van onze meest ervaren speelsters – zullen de dames van Stalvoc B nog heel mooi volleybal laten zien. Een team met heel wat potentieel .. zeker weten !

no images were found