WK voetbal op smaak gebracht @ Café Touché

Vanaf maandag 18 juni is het zover. Dan mogen we met zijn allen uitkijken naar een finaleplaats voor onze Rode Duivels op het WK voetbal in Rusland. Bij Stalvoc zijn we liefhebbers van alle sporten en grijpen we vooral iedere gelegenheid aan om er een gezellig feestje van te maken. Daarom zal je in Café Touché niet alleen het tornooi kunnen volgen op groot scherm, maar word je ook op een gepaste manier ondergedompeld in de internationale voetbalsfeer!

Je krijgt er namelijk heel wat lekkerders voorgeschoteld dan alleen maar een ‘voetbalmatchke’. Bij iedere wedstrijd van de Rode Duivels zal je heerlijk kunnen smullen van de lokale delicatessen van hun tegenstander van die dag. Voor slechts €10 krijg je zelfs nog een cocktail en twee gewone consumpties aangeboden! Bovendien wordt er steeds ook een pronostiek gehouden om de spanning nog wat op te drijven.

Wat vind je zoal terug op ons WK-menu?

Maandag 18 juni om 17u00
     België – Panama met Sancocho de Gallina y Risotto

Zaterdag 23 juni om 14u00
     België – Tunesië met Tunis Burger en frietjes

Donderdag 28 juni om 20u00
     Engeland – België met Fish & Chips

Al zal de kaart ongetwijfeld nog uitgebreid worden naarmate we vorderen in het tornooi.

Inschrijven kan je enkel door een mailtje te sturen naar stalvoc@telenet.be (tot 3 dagen voor de wedstrijd – max. 60 personen). Uiteraard is iedereen welkom, maar zonder voorinschrijving heb je geen mogelijkheid om het foodpakket te nemen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code