Beachseizoen

Nu de zomerse temperaturen zich al stilletjes aan laten voelen en de reguliere competitie (bijna) ten einde is, kunnen we ons weer opmaken voor zand tussen de tenen en zon op onze snoet… Jawel, het beachseizoen is weer aangebroken!

1) Trainingen

Ook dit seizoen organiseren we specifieke beachtrainingen voor onze U15- en U17-jeugd. Nieuw echter is de lesgever van dienst… Niemand minder dan ervaringsdeskundige en officiële ‘King of the Beach 2006′ Kristof Hoho zaljullie deze keer de knepen van de volleyzandbak bijbrengen!

Heb je interesse om op enkele dinsdagen en donderdagen in mei beachtrainingen te volgen onder leiding van Kristof? Stuur dan snel een mailtje naar stalvoc@telenet.be met als onderwerp ‘Beachtrainingen’. Inschrijven kan nog tot 29 april. Vergeet daarbij niet je naam en je huidige zaalploeg door te geven (bv. MU15 B). Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het tijdstip bepaald.

 

2) Competitie

De beste manier om al die nieuwe skills te etaleren is natuurlijk een echte beachcompetitie waarin onderling wordt uitgevochten wie nu eigenlijk de Stalse ‘King/Queen of the Beach‘-titel verdient. Deze zal in de vorm van een laddercompetitie van start gaan in de week van 7 mei. Jouw deelname is verzekerd door een mailtje te sturen naar Stalvoc.Beach@gmail.com met als onderwerp ‘Inschrijving competitie’.

 

3) Vrij reserveren

Daarnaast kan je natuurlijk ook weer een (of beide) terrein(en) reserveren om vrij in het zand al je volleykunsten te vertonen. Ook dat doe je door te mailen naar Stalvoc.Beach@gmail.com met als onderwerp ‘reservatie’, waarbij je duidelijk de dag en het uur (van – tot) meegeeft, net zoals een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Indien je graag zou spelen op een moment waarop Café Touché niet open is, dien je de sleutel te gaan ophalen én terugbrengen bij Nicole en Ludo.