Stalvoc viert kerst – met jou!

De Sint is net geweest, de dennenboom staat al in vele huiskamers te blinken en er wordt stilaan uitgekeken naar de gezellige eindejaarsperiode. Dat betekent ook dat Kerstmis eraan komt! Naar aloude traditie willen we dit natuurlijk met de ganse Stalvocfamilie vieren op ons ondertussen beruchte KERSTFEESTJE!

 

Op dinsdag 26 december verwachten we jullie voor volgend programma:

14.00 – 17.30: Tornooi ‘verticaal’

We klutsen al onze ploegen (van kadetten tot veteranen, mannen en vrouwen) door elkaar en we spelen onderling een tornooitje. Het beste team mag ook dit jaar de felbegeerde kerstwisselbeker in ontvangst nemen. Reden genoeg dus om een duikje te wagen op het volleybalveld!

 

14.00 – 18.00: Schaatsen in Hasselt

In eerste instantie bedoeld voor onze miniemen, préminiemen, benjamins en de volleybalschool en -speeltuin (groep op zaterdag). Maar ook andere jeugdspelers die de jeugdtrainers eens op de knieën/gezicht/ achterwerk willen zien gaan, zijn welkom. Deze groep zal bij aankomst in de sporthal meteen aan tafel gaan. Eens de buikjes gevuld zijn, volgt er nog een leuke winterwandeling (enkel voor aangesloten leden) onder leiding van de jeugdtrainers.

 

18.00 – 19.00: Kerstdiner à la Stalvoc 😉

Ook dit jaar zal iedereen kunnen smullen van een lekker frietje uit de frietkraam! Dit gedeelte is voor al onze leden en hun partner en/of kinderen en voor onze jeugdleden en hun ouders (gratis voor leden; al de anderen betalen €5). 

 

Inschrijven voor het tornooi, schaatsen en eten, kan via mail naar kristel.vankrunckelsven@gmail.com of via sms naar 0476 467 503.

Gelieve zeker te vermelden bij de inschrijving:

– voor welke activiteit je inschrijft (tornooi of schaatsen)
– de naam van het clublid
– of je zelf kan rijden naar de schaatsbaan in Hasselt en eventueel nog extra plaatsen hebt
– met hoeveel personen jullie komen eten (betalen op de avond zelf a.u.b.)

 

Vanaf 19.00: Plezante familiequiz 

Na drie erg succesvolle edities, kiezen we opnieuw voor een familiequiz! Inschrijven kan in teams van 4 tot 8 personen en dat doe je door een mailtje te sturen naar stalvocquiz@gmail.com (originele ploegnaam + aantal deelnemers en leeftijden doorgeven) vóór 22 december. Alle clubleden en hun familie, vrienden, sympathisanten en trouwe supporters zijn hier welkom om hun kennis te komen etaleren. Wacht niet te lang met inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Vanaf 22.00: Stalvoc X-masparty

Na de quiz dansen we samen de nacht in en zal Café Touché weer baden in de alom bekende en geprezen Stalvocsfeer! Geef toe, dat wil je toch niet missen?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code