Stalvoc valt in de prijzen op kampioenenviering Stad Beringen

Gisterenavond werden door het Beringse stadsbestuur alle sportkampioenen van het afgelopen seizoen in de bloemetjes gezet. Ook Stalvoc Beverlo viel dus in de prijzen: maar liefst 6 van onze teams mochten het podium op om gelauwerd te worden voor hun prestaties van vorig jaar.

stad-beringen-6Daarnaast was er ook ruimte voor een mooie individuele vermelding. Onze eigenste Joran Verbruggen (actief bij onze Heren A in 1ste Divisie) mocht namelijk andermaal het podium beklimmen om in de categorie ‘Opkomend Talent’ zijn prijs op te halen. Helemaal verdiend, want Joran vertegenwoordigde afgelopen zomer ons land als Young Red Dragon bij de nationale selectie U16.

 

stad-beringen-7

 

Als klap op de vuurpijl werd onze club door het gemeentebestuur ook uitgeroepen tot Sportclub van het jaar! Voorzitter Toine Engelen mocht bij Maarten Vangramberen de clubwerking presenteren en glunderend de trofee in ontvangst nemen.

 

Voor meer foto’s verwijzen we graag naar het artikel in de Internetgazet Beringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code