Stalvoc mag driesterrenlabel ophalen tijdens Belgische bekerfinale

Tijdens de Finale van de Belgische Beker wordt ieder jaar de huldiging voorzien van alle jeugdclubs die sterren wisten te behalen met hun dossier voor het Jeugdsportfonds. Met dat Jeugdsportfonds wil Volley Vlaanderen de clubs belonen die investeren in hun jeugdwerking. Dankzij een grondige analyse van het dossier dat door ons wordt ingediend, kunnen zo ook onze werkpunten worden aangetoond. Door het wegwerken van obstakels in de toekomst kan de club een betere kwaliteit aanbieden aan de jongeren wat betreft jeugdopleiding, wat dan weer onrechtstreeks zal leiden tot een groei van het actieve ledenaantal. Tot slot voorziet Volley Vlaanderen een subsidiëring als beloning voor de clubs waar de jeugdwerking goed verloopt en positief evolueert.

Voor onze jeugdwerking van het afgelopen seizoen mochten we drie sterren in ontvangst gaan nemen in het Sportpaleis. En wie was daar nu beter voor geschikt dan onze kleine grote talenten van de U11 jongens? Met zowat de hele ploeg waren ze aanwezig om te supporteren en zelfs de mama’s gingen helemaal op in het volleybalfeest. De grote apotheose kwam er toen Matteo en Leonardo samen met de spelers het veld mochten betreden om het driesterrenlabel af te halen. Al die aanwezige volleybalhelden werden voor eventjes volledig overschaduwd door de fonkelende oogjes en de metersbrede smiles waarmee onze jongens het Sportpaleis inpalmden.

Ook de U15 jongens van Saartje en Jan waren trouwens aanwezig om de bekerfinales te aanschouwen. Zij profiteerden van het volleyballuwe weekend om een heuse tweedaagse teambuilding te houden, waarna ze met z’n allen afzakten naar het Sportpaleis. Ongetwijfeld met de stille hoop om ooit zelf daar tussen de lijnen te pronken…