Seizoensafsluiter 2017-2018

Weer een topseizoen dat zijn einde nadert, weer een reden om een geweldig feestje te bouwen! Op zaterdag 19 mei vormt onze sporthal en haar omgeving het decor voor de traditionele seizoensafsluiter. We sluiten 2017-2018 immers graag af in stijl, nemen uitgebreid de tijd om onze kampioenen en bekerwinnaars te huldigen en genieten met veel plezier nog eens voor een (voorlopig) laatste keer van jullie gezelschap.

Dit jaar willen we vooral ook de ouders en sponsors eens in de bloemetjes zetten voor hun harde werk, hun tomeloze inzet en hun eeuwige steun. Daarom wordt er speciaal voor hen (en andere volwassenen of ‘oudere jeugd’) reeds in de namiddag een beachtornooi georganiseerd. Zo kunnen ook zij hun volleybalkunsten eens vertonen terwijl het zand de kans op al te ernstige ongelukken aanzienlijk verkleint ;-). Plezier gegarandeerd! Al wat je moet doen om te kunnen deelnemen is 3 personen bij elkaar rapen om een ploegje te vormen en inschrijven via ludo.boelanders@telenet.be!

Verder wordt er al vroeg in de ochtend ook voor onze allerkleinste volleybalhelden een afsluiter op maat voorzien en dansen we de nacht in op de tonen van alle grote feestnummers. Een volledige dag vol Stalvocvermaak: dat wil je niet missen!

Het programma ziet er dus als volgt uit:

10u00 – 12u00:    afsluitdag volleybalspeeltuin &
                                   volleybalschool

14u00 – 18u00:    beachtornooi voor de ‘rijpere’ jeugd

19u00 – 20u30:    kampioenenhulde

21u00 –     …    :    ambianceavond met muziek van partyband
                                  JUST-MOVE

Vanaf ongeveer 19u tot 22u wordt er ook een frietkraam voorzien voor de hongerigen. Om praktische redenen vragen we wel om vooraf in te schrijven, indien je van een frietje en een snack (keuze uit 5 snacks) wil genieten. Je betaalt slechts € 7 voor dé Vlaamse maaltijd bij uitstek (afrekenen kan ter plaatse op de afsluitdag zelf).  Inschrijven voor friet + snack kan zeer eenvoudig in Café Touché of door een mailtje te sturen naar valere_hermans@skynet.be.

Onze leden, supporters en sympathisanten kennende, zijn we ervan overtuigd dat het alweer een gewéldig plezant Stalvocfeestje gaat worden. We hopen jullie dan ook massaal te mogen begroeten!

Tot dan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code