Openluchttornooi 1 mei

1 mei is traditiegetrouw de Dag van Arbeid. En dat is er wel heel duidelijk aan te zien op onze grasvelden tijdens het Stalvocse openluchttornooi. Er wordt gepuft, gezucht en gezweet dat het een lieve lust is! Want niemand wil zich laten kennen en iedereen wil graag die beker in de lucht steken op het einde van de dag. Of het gerstenat geeft vleugels, waardoor de innerlijke Sam Deroo het haalt van de dagelijkse Jan Modaal en we heel wat kunst- en vliegwerk mogen aanschouwen (al zal het ongetwijfeld Jan zijn die de volgende dag de gevolgen mag dragen…).

Ook dit jaar organiseren we weer – na reeds 29 (!) succesvolle edities – een gewéldig plezant grasvolleytornooi voor liefhebbersploegen. De wedstrijden zullen doorgaan op de grasterreinen naast de Stalvochal, Rolweg 9 Stal-Koersel. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ludo.boelanders@telenet.be of gewoon rechtstreeks aan den toog in Café Touché. Er zijn senioren reeksen voor dames, voor heren of voor gemengde teams waarbij 1 team steeds bestaat uit minimaal 6 spelers, speelsters of een combinatie ervan. Een ‘gemengd’ team bestaat uit minimum 3 spelers en 3 speelsters. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15€ en moet vooraf gestort worden op rekeningnummer 001-3437807-09 op naam van VZW Stalvoc. Vergeet zeker ook niet om je teamnaam te vermelden!

Nog enkele praktische richtlijnen:

  • We starten eraan om 11u00 en gaan door tot …
  • Voor alle deelnemers wordt een verzekering afgesloten
  • Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches in onze sporthal.
  • Ploegen die een arbiter ter beschikking kunnen stellen tijdens het tornooi worden gevraagd dit kenbaar te maken.

 

Net zoals bij de voorbije edities hopen we ook nu weer heel wat teams te mogen verwelkomen. En geen paniek, die groene knieën en ellebogen worden ruimschoots goedgemaakt door de vele lachsalvo’s en de frisse pintjes bier die nog zoveel zoeter smaken na een felbevochten overwinning!