Open trainingsdagen Volleybalspeeltuin en -school

Hebben jullie ze ook al gehoord, die trappelende voetjes die niet kunnen wachten om de volleybalschoentjes aan te trekken en zo in de voetsporen te treden van hun grote broer? Hebben jullie ze ook al gezien, die kleine oogjes die altijd weer wat groter worden wanneer ze aanschouwen hoe grote zus zich mag uitleven in allerlei leuke spelvormen? Of zijn jij en je zoon/dochter al langer op zoek naar een nieuwe sport die de algemene motoriek bevordert terwijl hij/zij zich gewoon kan amuseren?

Dan hebben we goed nieuws, want het geduld van al deze jonge (b)engeltjes wordt beloond de volgende maanden!

Volleybal is – volgens ons énorm neutrale oordeel – een fantastische sport waarbij veel beweging, afwisseling, balvaardigheid en algemene motoriek aan bod komen, maar waar kinderen ook leren samenwerken, nadenken en hun sociale vaardigheden aanscherpen. Dit alles in een kleurrijk en uitdagend kader met allerlei verschillende materialen en trainingsvormen. Ook dit jaar organiseren we weer open trainingsdagen, waardoor jullie eens gratis kunnen komen proeven van het volleybal. 

 

Wie: alle jongens en meisjes van geboortejaar 2012, 2013 en 2014

Wanneer: zaterdag 13, 27 april en 4, 11, 18 mei telkens van 9u30 tot 10u30 

Waar: Sporthal Stalvoc, Rolweg 9 te Stal

Wat meebrengen: sportschoenen, sportkledij en een flesje water

 

Met een heel trainersteam staan we klaar om jouw kind de leukste sport ter wereld te laten ontdekken! Kan je niet aanwezig zijn, maar heb je toch interesse? Stuur dan een mailtje naar stalvoc@telenet.be. Zo krijg je deze zomer zeker een uitnodiging voor het nieuwe seizoen.

We kijken al uit naar je komst en wensen je een superleuke training toe!