Met vijf (!) ploegen naar finale Beker van Limburg

Het mag dan wel Paasweekend zijn, de Stalvocsupporters hoeven zeker geen eieren voor hun geld te vrezen. Maar liefst vijf ploegen vertegenwoordigen onze club tijdens de Limburgse Bekerfinales en ze zijn niet van plan om alleen maar te schitteren tijdens het volkslied!

De U11 jongens, U13 meisjes, U15 jongens, U19 jongens en de Dames A zijn er na een mooi bekerparcours allen in geslaagd een ticket voor de finale te verzilveren. Een knappe prestatie van onze jonge ploegen die overlopen van enthousiasme en talent. Maar hoeveel andere ploegen waren er nog oh zo dicht bij of lieten enorm veel moois optekenen op het volleybalveld het afgelopen seizoen? We hopen dan ook dat deze finales een feest mogen zijn voor alle spelers en speelsters van onze club die ons ieder weekend opnieuw laten genieten van hun passie, vooruitgang en plezier in het spelletje.

Feest? Ja hoor, we halen weer alles uit de kast om deze volleyhoogdag gepast te beleven. Onze jongens mogen op zaterdag 20 april aan de slag in de Steengoed Arena in Maaseik, terwijl onze meisjes er hun opwachting zullen maken op maandag 22 april. Op beide dagen leggen we zowaar een supportersbus in richting de Maaskant, wat alleen maar ten goede komt aan het milieu, de ambiance en de alcoholconsumptie. 😉 De busreis – heen en terug – kost 7 €, inkomticket niet inbegrepen. Inschrijven kan nog tot 10 april door een mailtje te sturen naar stalvoc@telenet.be en het bedrag over te maken in Café Touché.

Het programma ziet er uit als volgt:

Zaterdag 20 april      
10u00   U11 jongens Mavo Dilsen-Stokkem A .   Stalvoc Beverlo
12u00   U15 jongens Stalvoc Beverlo .   Greenyard Maaseik
14u00   U19 jongens Kivoc Kinrooi .   Stalvoc Beverlo
         
Maandag 22 april      
11u00   U13 meisjes Stalvoc Beverlo DV Fraikin Hasselt
16u30   Dames Provinciaal Stalvoc Beverlo A (1p) VZW Schovoc Beverst A (1p)

 

En liefste Stalvocsupporter, laat het alsjeblieft héél erg duidelijk zijn: de Steengoed Arena mag dan wel een heuse volleytempel zijn (en met Emily hangt er zelfs één van onze eigen goden te prijken), stilte is er niet verplicht en wat ons betreft zelfs niet toegelaten tijdens de wedstrijden van onze ploegen! Jullie kennen het (volks)liedje ondertussen, dus niets houdt jullie tegen om de kelen – al dan niet met bier – te smeren en letterlijk alles wat nog maar een blauwe schijn heeft uit de kast te halen. Zodat we dat sporthalletje voor twee daagjes plechtig kunnen herdopen tot ‘Stalvoc Arena’.