Jeugd

Hier kan je de verslagen van het huidig seizoen terugvinden:

Zondagochtend treden onze boys JU13B in de Stalvoc Arena aan tegen Zonhoven en dit onder leiding van trainer/coach Stefan.

Dat het een ware “battle” zal worden, merken we onmiddellijk na set 1. Deze gelijk opgaande eerste set verliezen we na hels spannende momenten toch nipt met 24-26 tegen Zonhoven.

In set 2 komt meer en meer de vechtlust van onze boys boven en komen ze tot 19-13 voor. Er komt nog een mooie inhaalbeweging van Zonhoven maar toch zien we 25-20 op het scorebord en 1-1 in de sets 🎉🙌🏼

In de 3de zijn onze boys in vorm en staat het vlug 25-18 🙌🏼

Ondanks een slechte start met maar liefst 7 punten achterstand is het in set 4 nog krabbelen en knokken tot 23-24 maar helaas heeft de tegenstander net iets meer controle en verliezen we (alweer heel nipt) met 23-25.

Op naar set 5 dan maar… Met stalen zenuwen en een ijzersterk vertrouwen zien we een super goeie start van onze jongens 6-2 voor 🙌🏼👍🏼 Na een lange rally 15-6 en dus 3-2 gewonnen 💙🎉🙌🏼 Wat een spanning maar vooral wat een top prestatie van de boys 👍🏼🙌🏼💙 Blijven gaan jongens ! Never give up ! That’s the spirit 💙 Teamwork 🎉👍🏼

Bedankt Dana voor het leuke verslagje en de mooie foto’s
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

Vol enthousiasme en vechtlust stonden de STALVOC-U17 meiden klaar om tegenstander Genk te ontvangen. De focus was duidelijk aanwezig, net zoals een heel degelijk technisch spel.

Met setstanden van 25-21 en 25-22 stond de thuisploeg comfortabel op voorsprong. En dan komt set 3…

De U17 meiden kijken tegen een 4-11 achterstand aan wanneer coach Jan de nodige peptalk bovenhaalt. Hun vechtlust zorgt dat de set eindigt op 25-18 🤩 Van een ommekeer gesproken… de eerste overwinning van 2020 is een feit. De supporters kijken alweer uit naar de volgende match. Dankjewel ook aan Romy Agten van onze Dames A die instond voor de méér dan zeer degelijke arbitrage !

Merciekes ook aan Nancy voor de foto’s en het leuke verslag.
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

Onze STALVOC Jongens U15 sloten de volleybal-zaterdag in onze sporthal af met een match tegen MAVO. 19:00u .. een heel ongebruikelijk uur voor onze jongens maar .. ze waren in elk geval toch in héél goede doen.

Onder de coaching van Hanne werden de nodige strategieën uitgezet en uitgevoerd … het plannetje werd met brio omgezet in een zéér mooie 3-1 overwinning …

Ondanks de kleine dip in set 3 (dat overkomt de besten) waren de overige setstanden overduidelijk .. er werd de tegenstanders in die sets slechts 15, 12 en ten slotte 14 punten gegund. Sjiek is mich da !

Dikke proficiat jongens !! En uiteraard ook coach Hanne ! Great Job !

Dankjewel ook Martijn Berger voor de uitmuntende arbitrage !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

Bij aankomst in Genk werden onze boys al onmiddellijk een beetje onzeker … de tegenstanders leken wel reuzen 😱 Maar elke match dient gespeeld…

Set 1 werd gekenmerkt door een zeer zware opslagdruk van de tegenstander en dat leidde tot een 25-14 op het scorebord.

Set 2 gaat mooi gelijk op. Tot 22-19 lopen de opslagen wat vlotter, is er mooi samenspel en wordt er ook knap verdedigd. Maar de tegenstander blijft echter groot … en sterk! 😅 25-20 helaas…

Set 3 loopt opnieuw wat moeizamer. Er sluipen veel foutjes in het spel en al gauw staan we 15-5 achter. We hebben ons wel nog goed herpakt en zo nog heelwat puntjes kunnen verzamelen … maar toch verloren 25-15. Kunnen ze het laatste setje stunten ??

Nog goed gewerkt maar opnieuw 25-18. De reuzen toch gewonnen 😉

Geen paniek boys … hard trainen, foutjes zijn er om van te leren en wij, supporters kijken uit naar volgende week 💙👍🏼

Dankjewel Dana voor het leuke verslagje en de foto’s !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

De eerste match van het jaar van onze STALVOC meiden U17 vond plaats in het verre As. Nu onze dames mogen aantreden in de “ereklasse” weten we dat elke tegenstander moeilijk is.

Telkens begonnen de STALVOC-meiden goed aan de sets .. tot het moment dat de dametjes van As een versnelling hoger schakelden. De talrijk opgekomen STALVOC-supporters hielden de sfeer er overduidelijk in maar met setstanden van 25-17, 25-16 en 25-21 moesten we – helaas – de overwinning aan een sterk As overlaten.

De pret nadien aan een rijkelijk gevulde tafel werd er echter niet minder op. En laat dat nu ook een belangrijke eigenschap zijn 😉

#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

Zondagochtend … ook in het nieuwe jaar zien we elkaar in de STALVOC sporthal 😉 En al onmiddellijk staan 2 van onze teams tegen elkaar : Team A met Wendy als coach en Team B met Stefan. Dat het zeer vriendschappelijk zal verlopen, is alvast een feit. Onze jongens zullen hieruit vooral ook veel leren.

Onze boys warmen alvast gezellig samen op en dan kunnen ze eraan beginnen. Set 1 gaat in het begin mooi gelijk op. Beide teams bouwen het spel op en wij als supporters zien al sterk aanvallend werk. Team Stefan neemt in deze set de overhand en met 17-25 haalt Team Stefan ook de eerste set binnen.

In Set 2 staat Team Wendy lang voor en dat tot zelfs aan 22-17. Maar dan komt Team Stefan weer terug en het wordt zelfs 22-22 .. zo over 23-23 naar 24-24. Het is spannend 😱 maar zo zien we onze jongens graag spelen : nek aan nek en heel erg aan elkaar gewaagd 💙 Uiteindelijk haalde Team Stefan ook deze set – ware het nipt – met 24-26.

Set 3 vertelt een beetje hetzelfde verhaal als Set 1 : de kleine foutjes, die “nipt buiten-balletjes”… het zet Team Stefan met 16-25 als winnaar van de match.

In Set 4 gaat het er weer spannend aan toe .. gelijk opgaand, puntje na puntje sprokkelen en hét moment ook voor de boys om volop uit te proberen wat op training werd geleerd 😉 We zien hen stevig aanvallen, de “plaats-ballen” komen perfect neer en met 20-25 voor opnieuw Team Stefan sluiten we toch een zeer fijne match af.

Elke week weer zien we dat deze toppers allemaal samen sterk zijn .. en wat doen ze dat goed 👍🏼 De supporters kijken uit naar de volgende weken… 💙👍🏼
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #sportersbelevenmeer

Zondagavond… De sporthal van Jeval Alken is in deze tijd van het jaar wel heel makkelijk te vinden .. ze ligt namelijk pal aan hét kersthuis van Limburg dus .. zelfs met de zonnebril op, zie je het al van kilometers ver 😉 De gezellige lichtjes vormen ook het decor van de laatste 2019-match van onze STALVOC U17A meiden. Ze hebben nog slechts 1 set nodig om zich als herfstkampioen van hun reeks te kronen.

Onze dames starten enorm sterk en staan al vlug 0-9 voor. De meiden van Alken proberen heel erg goed … maar onze STALVOC-ladIies zijn echt níet te stoppen. Al vlug horen we het alom bekende 1,1,1,1,… En jawel hoor met 14-25 spelen onze meiden HERFSTKAMPIOEN 🎉👍🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼💙

Set 2 .. opnieuw hetzelfde : onze dames zijn op dreef en ook nu ronden ze af met een fraaie 14-25 op het scorebord 🙌

In set 3 weten de meiden van Alken dat het “nu of nooit” is. Er komt meer weerstand en ze beginnen sterker in de verdediging te staan .. maar de STALVOC-trein blijft verder walsen en met 17-25 is ook deze set van ons 🎉🙌🏼

De allerlaatste set van het jaar… Onze ladies starten ongelooflijk straf met opnieuw een 0-9 voorsprong als puike start … Alken doet nog mee maar met 14-25 staat de 0-4 weer achter onze STALVOC-naam 😍👍🏼🙌🏼

Stuk voor stuk TOPPERS waar wij ongelooflijk trots op zijn 💙🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Proficiat dametjes en coach Jan 👍🏼 (Laat dat spaghetti buffet nu maar komen 🍝🎉)
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Gisteren speelden ook de STALVOC U15B-meisjes hun laatste wedstrijd van dit jaar. Om het jaar af te sluiten, mochten ze tegen Bolderberg aantreden. Wat een topmatch was dit! We zagen heel mooi volleybal. Twee ploegen die het beste van zichzelf gaven. Een super spannende wedstrijd met hele mooie rally’s.

Onze meiden hebben dat fantastisch gedaan! 0-4 gewonnen: 22/25, 17/25, 25/27, 11/25!!! Gevochten, gestreden en dik verdiend gewonnen! Super gedaan, super trots, super team!

De titel van herfstkampioen is binnen 🏆🏆🏆👏🏻👏🏻👏🏻 en heel erg verdiend ook !!!

Een dikke DANKJEWEL ook aan het adres van trainer Jan voor de wel zeer goede trainingen maar ook MERCI aan de coaches Dennis en Lisa voor de begeleiding tijdens de wedstrijden .. dankzij hen hebben onze meisjes het zo ver gebracht. De meisjes wisten, net als mama’s en papa’s zelf trouwens, hoe ze deze zeer geslaagde seizoenshelft moesten vieren ..

#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Zaterdag namiddag en nu al de laatste match van 2019 😔 Onze boys staan klaar in Zonhoven om er – onder leiding van coach Stefan – weer eens in te vliegen.

De thuisploeg start sterk en onze boys zijn helaas niet voorbereid op hun korte plaats ballen…We zien hen wel op een hele mooie manier spelen… een top ! volleybalspel maar helaas gaat de set met 25-14 naar Zonhoven.

In set 2 komen onze boys meer op dreef en gaan de punten gelijk op. Helaas toch weer 25-22 voor de thuisploeg die ook set 2 scoort.

In set 3 blijven onze boys tonen wat ze allemaal al geleerd hebben en opnieuw rally’s om U tegen te zeggen… Spijtig genoeg niet beloond met setwinst want met 25-22 zijn het toch weer de jongens van Zonhoven die het halen .. Hoewel ook onze boys sterk bezig blijven 💙🙌🏼

Set 4 … de allerlaatste van deze reeks … onze boys vechten voor elke bal en ditmaal mét resultaat 👍🏼🙌🏼 Met 16-25 nemen we toch nog een setje mee naar huis.

Wat een team ! Wat een prachtige eerste helft van ons seizoen… trots op deze kanjers 🎉👍🏼 2020 … ze komen er aan 💙
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Op zaterdag staan ook onze STALVOC-boys JU13B – onder leiding van coach Wendy – in Riemst klaar om hun laatste match van 2019 te spelen.

De start is een beetje zoeken en onze boys verliezen deze helaas met 25-15.

Maar set 2 gaat het gelijk op… zeer nipt echter (26-24) gaat de set opnieuw naar de thuisploeg.

Set 3 blijft het proberen en zoeken in de ploeg en daar kan Riemst van profiteren … opnieuw 25-17.

In set 4 zien we opnieuw beter werk en onze boys gaan in punten opnieuw gelijk op… Spannend … de laatste set van dit jaar .. en ze gaan nog tot 23-23. Maar dan toch weer 25-23 voor de thuisploeg die met de set ook de match wint.

Geen probleem toppers… jullie zijn sterk bezig en groeien nog elke week 🙌🎉 Zeer trots kijken wij ernaar uit om in 2020 nog meer te mogen zien van jullie talenten 💙🙌🏼
#STALVOC #bluelooksgoodonyou #wijvloekennietendaarzijnwetrotsop

Set 1 start onmiddellijk met een zware opslag druk van Mavo en onze boys staan al vlug met 1-17 achter 😳😱 ze sprokkelen nog wat puntjes maar helaas wordt deze set met 6-25 verloren.

In set 2 komen onze boys beter in het spel en zien we zeer mooi opbouwend volleybal met gelijk opgaande punten maar helaas is het met 21-25 opnieuw Mavo dat met setwinst gaat lopen.

Er wordt geknokt en zeer goed gespeeld en dat resulteerde in set 3 in een fantastische spelmodus… Onze jongens behalen een voorsprong van 5 punten. Af en toe komt Mavo dichterbij maar toch duwen onze boys stevig door met als toetje een 25-20 winst 🎉

In set 4 gaan ze er volledig voor. De voorsprong s al snel 14-7 om daarna over 19-9 naar uiteindelijk – na een nog heel spannend staartje – toch opnieuw setwinst 25-20 achter onze naam te schrijven 🎉🙌🏼

Denu komt weer de opslagdruk van Mavo boven en komen we 3-9 achter … maar onze boys blijven vechten en komen nog gelijk op 10-10. De spanning is te snijden en aan beide kanten knokken ze voor elke bal maar met 11-15 gaat helaas de match naar Mavo…

We zagen sterk volleybal maar vooral mooi samen spel van onze toppers 💙 Volleybal = teamsport = vriendschap 💙

#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Gisteren stonden in onze STALVOC-arena de nummers 1 en 3 van de competitie – oftewel Stalvoc en Wara Genk – tegenover elkaar. Wara Genk was de enige ploeg die ons in de competitie al wist te verslaan, dus hoog tijd voor een revanche!

In set 1 werd er meteen een hoge opslagdruk gecreëerd wat leidde tot een 6-0 voorsprong. Genk kwam echter snel weer in de match zodat er halverwege een weliswaar schrale 11-10 voorsprong op het scorebord stond. Onze dames wisten dat het hoog tijd was om wat afstand te nemen en staken meteen een tandje bij (misschien zelfs een heel gebit) want Genk kwam quasi niet meer in het spel voor), want de set werd afgesloten met 25-12 winst.

In Set 2 was het Genk dat sterk startte en al snel 5 punten uitliep. En die afsta,d wisten ze vrij lang in deze set aan te houden van 1-6 over 4-10 tot 11-16. Dan kwam het gezegde “No Sweat, No Glory” bij onze Stalvoc-girls naar boven, en begonnen ze punt per punt aan de achterstand te knabbelen wat uiteindelijk resulteerde in een 20-22 stand. Nog even wat gas bijgeven en de set werd met 25-23 toch nog binnen gehaald. Wat een ommekeer!!!!

In set 3 werd op dit elan doorgegaan en kregen we Genk op de knieën, 25-18 winst.

Onze revanche hebben we beet!! Een dikke proficiat aan deze meiden en coach!! Als we volgende week in Alken nog 1 set weten binnen te halen, zijn ook de U17A meiden herfstkampioen .. dus duimen maar 💪💪💪💪💪

#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Na de Herfstkampioen-titelviering van van vorige week, trokken onze STALVOC-U15A-meisjes gisteren naar Stevoort. In set 1 werd onmiddellijk een stevige opslagdruk opgevoerd en zo wisten onze STALVOC-girls de set snel binnen te halen met 9-25. Alweer pasta, coach Jan? 🙂

Set 2 startte wat evenwichtiger, maar halverwege staken onze dames een tandje bij en werd het 14-25.

Set 3 leek in veel op set 2 en werd ook vlot gewonnen met 15-25. Wie dacht dat we toen al het beste hadden gezien, kwam bedrogen uit.

In de 4de (fun)set kwam de thuisploeg er volledig niet aan te pas. Heerlijke opslagen en smashes en een perfecte receptie van onze dametjes leidden tot een, jawel, 3-25.

Is dit dan géén Bicky-set, coach Jan? 🙂

Een dikke proficiat aan onze STALVOC-girls en coach en een dikke merci ook aan Hanne Van De Wijer die ons STALVOC MU15A-team kwam versterken 👍

Ook op verplaatsing in Ham speelden onze STALVOC meiden U15B weer een hele goede match. Het was een mooi staaltje teamwork dat we op het veld te zien kregen ! Een dikke proficiat en chique gedaan meiden!

Volgende week volgt de laatste wedstrijd van de heenronde waarin onze meisjes tegen Bolderberg zullen strijden om de titel van Herfstkampioen. Dat belooft alvast een spannende wedstrijd te worden.

Veel 🍀🍀🍀 meisjes en geloof vooral in jezelf👌🏻, jullie kunnen dit 💪🏻

#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Een primeur voor onze meiden U15B : een eerste keer op onze FB-pagina en dat dankzij Dana !!! Hopelijk smaakt dit ook voor dit team naar meer en mogen we vanuit de tribune nog fotootjes en verslagen ontvangen .. De meiden U15B van trainer Jan staan vandaag onder leiding van coach Dennis om op deze koude zondagmiddag te strijden tegen DVH Hasselt.

Set 1 gaat mooi gelijk op maar al vlug blijken onze dametjes vandaag erg sterk in hun opslagen. De verdediging van Hasselt laat meer en meer steekjes vallen en het staat 25-18👍

Ook in set 2 en 3 laten onze STALVOC-meiden zien dat ze echt wel TOPPERTJES zijn !!! Mooi spel in de opbouw .puike recepties zorgen voor de juiste pas en dan is het een kwestie van afwerken en scoren in die aanval !!! 💪💙 Wat ze dan ook doen met 25-11 en 25-11 winst !!!

Set 4 gaat in het begin nog wat gelijk op maar alweer slaan onze meiden een kloof en is het met 25-15 einde wedstrijd en een welverdiende overwinning voor dit Stalvoc team 💙

Proficiat meisjes ! Het was een plezier te zien hoe jullie groeien als team en vooral heel veel plezier maken op en naast het veld !!! 💙

Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes !!
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Onder leiding van coach Stefan nemen onze Boys JU13B het op tegen de A ploeg van Lanaken.

In set 1 is het opbouwende spel goed maar langs beide kanten gaat de opslag vaak de mist in… De punten gaan daardoor gelijk op maar toch blijkt Lanaken net iets meer te scoren… 22-25

In set 2 kunnen onze boys al beter opbouwen waardoor we ook mooie aanvallen kunnen spotten !!! 🙌🙌🙌 Helaas plukt Lanaken veel ballen nog net van de grond en is het 20-25 voor de bezoekers.

In set 3 zijn we een beetje de weg kwijt en hoewel we nog proberen op te bouwen maken we net iets teveel foutjes… 14-25

In set 4 vinden we opnieuw onze drive en staan we telkens net 1 of 2 puntjes voor…

Als onze makkers JU13A naast ons klaar zijn met hun match en samen met coach Wendy mee komen supporteren op de bank gaat het steeds beter !!! 👍 En ja hoor … 25-23 en winst voor Stal !!!

Wat een team 💙 Fijn dat ze elkaar zo aanmoedigen 👍💪 Ook dat is het mooie aan ploegsport !!! Go go go boys op naar volgende week 💙

Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes !!
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Onder leiding van coach Wendy stonden onze boys in de Stalvoc-sporthal klaar om tegen Bolderberg te spelen.

Tijdens set 1 zijn beide teams nog niet goed wakker want het gaat zeer gelijk op en onze boys komen zelfs 22-24 achter !!! Maar nog net op tijd keren ze het tij en spelen ze zeer geconcentreerd en weten ze deze set toch nog te winnen met 26-24 !!! 👍 Komaan boys… Set 2 moet vlotter ! Jullie kunnen dat…

En dan zie je ze weer als vanouds knallen, maken ze minder fouten en halen ze – met gemak deze keer – met 25-13 de set binnen 💪

In set 3 hebben we wat problemen met onze opslag en weet Bolderberg net iets meer puntjes en zo ook de set te pakken : 23-25

Maar in set 4 vinden onze boys het welletjes geweest. Er komen deze keer knallers van service, de opbouw is top en dan volgt uiteraard ook de aanval. 25-9 is SPAGHETTI maar in de cafetaria staan alvast lekker hotdogs klaar !!! 😋

Goed gespeeld Boys en op naar de volgende match 💙

Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes !!
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Allereerst wensen wij Annelore en Elien heel veel beterschap en hopen we deze toppers vlug weer bij ons te hebben.💙 Gistermiddag stonden onze meiden met helaas enkele speelsters minder in Helchteren om onder leiding van vervangend Coach Lisa hun eerste plaats in de competitie te verdedigen. Al vlug bewijzen onze lady’s echter dat ze samen sterk zijn. Ze spelen zeer geconcentreerd met heel veel plezier en we zien echt mooi volleybal.

De opslagdruk is echt enorm en ook bij onze opbouw en aanval blijken ze in topvorm !!! 💪👍

Set 1 13-25

Set 2 10-25

Set 3 13-25

En zelfs de funset halen ze met 10-25 vlot binnen.

Wat een team !!! 🙂 💙 De STALVOC-supporters zijn terecht trots op deze meiden en we zeggen het vaak maar positieve dingen kunnen niet vaak genoeg gemeld worden… TOPPERS !!! 😍 Wij kijken uit naar volgende week !!! Go Stalvoc girls !!! 💙

Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes !!
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

STALVOC HERFSTKAMPIOEN !!! 🎉🎉🍂🍁🏐🏐

Het was op en top genieten tijdens de match U15A tegen Helchteren, zowel op het veld als in de tribune. Omwille van een aantal geblesseerden, kwamen 3 invalsters hun entree maken in de ploeg. Ze werden met open armen en positieve sturing ontvangen door de originele speelsters.

Over de match kunnen we kort zijn: hoge opslagdruk, ferme recepties en knallende aanvallen resulteerden in een terechte 4-0 voor onze toppers.

De eerste herfstkampioen van het seizoen is gekend! Dikke merci ook aan interim-coach Lisa!

Zondagmiddag staan onze boys klaar om samen met coach Stefan in Lanaken puntjes te sprokkelen.

In Set 1 is het duidelijk dat onze boys wakker zijn 😉 al vlug winst 14-25 🙌🏼

In Set 2 sluipen er een aantal foutjes in ons spel en geven we iets meer puntjes aan de tegenstand. Toch zien we ook mooie volleybal en is het 17-25 opnieuw Stal 🙌🏼

In Set 3 beginnen ze dan weer zeer geconcentreerd en slaan we al vlug een kloof van 0-11 🎉 De supporters beseffen dat er een bicky te eten valt (set winnen met de tegenstander onder de 5 punten) maar, nipt haalt Lanaken toch nog 5 punten. Nu, 5-25 is nog steeds 🍝 juist ja… SPAGHETTI 😋

Ook in Set 4 zit alles mee : opslag, mooie verdediging en zelfs de aanval komt perfect. Met 12-25 opnieuw Stal 💙🙌🏼

Wat een toppers. wat een match! De supporters blij en laat dat buffet pasta maar komen Stefan 😜

Zondag middag…na wat rondbellen arriveren we toch allemaal in een school-sporthal in Wellen 😉

Set 1 begon vooral met heel wat missers in de opslag maar onze boys vonden wel hun drive in het spel 🙌🏼

Zeer mooi opgebouwd volley en veel aanvalskansen 😍🔝 Een mooie 18-25 winst als resultaat.

Set 2 gaat zeer gelijk op. Weer veel opslagmissers maar deze keer aan beide kanten van het net. Er komen zeer lange rally’s en met mooie aanval trekken we toch de set met 22-25 naar Stal 👍🏼

Set 3 lijkt het alsof de jongens gehoord hebben dat ze woensdag opslag-training gaan krijgen 🤣 want plots volgt een reeks van zware aces en staat het al vlug 13-25 winst voor Stal 🤪

Set 4 een iets mindere start. Weer spelen de vele opslagmissers ons parten en deze keer is het Wellen dat uitpakt met zware aces. We komen zo maar even 17-8 achter. In de rally’s worden onze boys echter wel sterker en zien we hen goed verdedigen en fraai opbouwen. Ook de aanval is weer 🔝👍🏼 maar helaas bleek de kloof net te groot. We zijn nog goed teruggekomen maar toch is de set met 25-19 voor Wellen.

De supporters zagen vandaag vooral zeer mooie volleybal. Het spel “groeit” elke week en ook de aanval gaat beter en beter. Het moet gezegd… het zijn VECHTERS, die boys van ons 💙

Bedankt ook aan Nicky om de ploeg te begeleiden in de plaats van coach Wendy 😘👍🏼

Gisteren speelden onze U15A meisjes gastheer voor Tamera Lummen.

Set 1 werd vlot gewonnen met 25-10. De cijfers zeggen voldoende 😉.

In set 2 kwam er meer tegenstand van Lummen, maar onze Stalvocgirls hielden het hoofd koel en konden de set binnen halen met 25-18.

Set 3 was en copy van set 2 en werd ook met dezelfde cijfers afgesloten 25-18.

De funset werd ook nog gewonnen met 25-8. Waar gaan ze toch al die pasta’s steken, coach Jan? 🙂 🙂 🙂

Ook nog een dikke merci aan Silke Vanhoudt die ons uit de nood heeft geholpen, want een volleybalwedstrijd wordt nog steeds met 6 speelsters gespeeld!! Indien onze U15A Stalvocgirls hun volgende wedstrijd in Helchteren op 30/11 weten te winnen met 0-3, kunnen ze zich al herfstkampioen noemen!!

Wat een team!!!💪💪💪

Gisteren stond er een echte topper op het programma van de U17A meisjes. Ze gingen co leider Lummen bekampen in het hol van de leeuw.

Onze Stalvocgirls startten sterk in set 1 met zware opslagdruk en konden al snel een voorsprong van 2-8 op het bord zetten. Met knap volleybal werd de set vrij vlot binnen gehaald met 15-25.

Set 2 werd ook sterk gestart wat reslulteerde in een 5-10 voorprong. Echter Lummen werd sterker en begon aan haar achterstand te knagen wat hen terug in de wedstrijd bracht bij 19-20. Door de steun van de talrijke supporters en heel wat tromgeroffel werd de set toch gewonnen met 22-25.

Set 3 begon gelijkopgaand, want beide ploegen lieten elkaar nooit meer dan 2 punten uitlopen. Over 11-10 en 16-17 werd het ongelooflijk spannend tot 23-23. Wat is weer de slogan van Stalvoc? “No sweat, no Glory”? Jawel, onze Stalvocgirls lieten dit ook nu weer zien en haalden de set binnen met 23-25!!

Een dikverdiende 0-3 overwinning tegen co-leider Lummen en zo komen we alleen aan de leiding in eerste provinciale. Een dikke proficiat aan deze meisjes en coach Jan, wat hebben we er wéér van genoten!!

Zondag .. het mocht dan wel Amerikaanse Eetdag zijn, het was ook matchdag voor de boys van Wendy U13B 🏐💙

In Genk spelen ze de eerste set mooi gelijk op. Genk is sterk maar onze boys laten zich zeker niet doen. Helaas echter bleef de set in Genk 25-21.

Set 2 gaat in ‘t begin sterk maar als de jongens van Genk op voorsprong komen gaat bij ons de concentratie een beetje weg en helaas zo ook de set 25-18.

Set 3 zien we de ware Stalvoc spirit : knokken en vechten voor elk punt 🙌🏼👍🏼 en wat een mooie rally’s! Dat vechten zien we beloond met setwinst 25-27.

Set 4 komt opnieuw Genk sterker uit de hoek en kaapt met 25-16 de set en de match weg 🏐💙

Geen probleem boys .. zo gaat dat in sport : af en toe moeten we ook leren verliezen. Jullie groeien elke week en het moet gezegd : de sfeer in de groep is zelfs na verlies steeds TOP .. ook iets im fier op te zijn 💙

Dankjewel Dana voor de mooie reportage !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Zaterdagnamiddag en onze meiden staan in Hasselt klaar om er – onder leiding van coach Jan – weer volop voor te gaan…

In set 1 nemen ze een vliegende start en al vlug is het 16-25 🙌🏼💙

In set 2 spelen de dametjes van Hasselt gelijk opgaand mee maar dan wordt Stal opnieuw net iets sterker en winnen we met 21-25 ook deze set.

In Set 3 kennen onze meiden een dipje en Hasselt weet hier efficiënt van te profiteren : 25-13.

In set 4 zien we opnieuw straffe volleybal van onze jeugd : ze slaan zich letterlijk door de verdediging en halen met 12-25 vlot de set én match binnen 🏐🎉🙌🏼

Wij kijken uit naar nog meer knallers van deze powergirls 👍🏼🏐

Geweldig verslag weer Dana .. dikke merci hiervoor !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Zaterdag middag in Stal kwam St-truiden zich meten met onze lady’s.

Set 1 en 2 echter werden de bezoeksters bijna letterlijk van het veld geblazen : aanvallend zien we ware knallers en de opslagdruk zorgt voor snelle winst : 2 keer 25-11.

In Set 3 proberen de meiden van St-Truiden nog mee te gaan maar geraken ook deze set niet verder dan 25-16.

In set 4 wordt er wat geëxperimenteerd met de opstelling en door een aantal verschuivingen in de opstelling zijn onze meiden even de kluts kwijt en komen ze ook achter te staan .. tot bij 22 raken ze nog maar dan laten ze de set toch aan St-Truiden.

Onze dametjes laten week na week zien hoe zij groeien in de mooie sport die volleybal is. Wat een talentjes 🎉💙
De supporters zagen dat het goed zat en kijken uit naar volgende week 🏐💙

Thanks Dana voor het verslagje en Ronny voor de foto’s !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Hoewel de 1ste set met 25-17 het allerbeste deed vermoeden voor onze STALVOC jongens U15 zagen we de bezoekers uit Dilsen in de volgende 3 sets steeds weer het overwicht behalen .. de match moesten we dan ook met een 1-3 eindstand aan Mavo laten..
#STALVOC#Bluelooksgoodonyou

Stalvoc tegen Stalvoc… Da’s ambiance verzekerd 🏐🎉 💙

De eerste set gaan ze mooi gelijk op en zien we langs beide kanten knap volleybalwerk. Het is voor de supporters nu al duidelijk dat het een leuke match zal zijn 😉 Bij 21-25 haalt ploeg Stefan de set binnen.

Set 2 opnieuw top rally’s, weerwerk langs beide kanten en met een spannende 22-25 toch weer ploeg Stefan.

Set 3 is ploeg Nicky een beetje onder de indruk…en staat het al vlug 11-25 voor ploeg Stefan.

Set 4 laten de boys van Nicky zien dat ze de afgelopen maanden al flink wat hebben bijgeleerd 👍 echte toppers 🙌🏼 De iets grotere ervaring van de boys van Stefan zorgen er voor dat ze ook de laatste set pakken met 19-25. 🎉

Het is duidelijk… Stalvoc boys … allemaal enthousiaste TOPPERS 💙🎉 De supporters kijken zeer tevreden uit naar volgende week 💙🏐

Merciekes Dana voor de leuke woorden en de al even leuke foto’s!
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Zaterdagochtend en onze dametjes staan alweer klaar om er in Lummen tegenaan te gaan.

Set 1 en 2 weten onze meiden vlot te winnen met telkens 12-25 👍

In set 3 is het tempo ietwat zoek en raakt ons wedstrijdritme moeizaam op gang. Maar dankzij de supporters en hun “gezangen” raken onze lady’s met 25-27 wel aan set- en matchwinst.

De funset start vlot maar halfweg stokt de Stalvocmotor alweer … ook hier springen de supporters bij in de liedjes en weten we toch ook deze te pakken met 20-25. 👏👏👏💙

Kort samengevat : vandaag zaten vooral de liedjes op tempo 😉 en hebben onze meiden laten zien maar vooral ook laten horen dat er veel meer in hun repertoire zit dan enkel maar “Stalvoc,Stalvoc,Stalvoc…” 🤪

Wij kijken alvast uit naar volgende week 🎉 go toppers go 💙🎉 Met dank aan Dana voor de fotootjes en het verslag ! 👍🏼
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Ook onze U15A meisjes gingen op zoek naar hun 4de overwinning op rij. Tegenstander Helchteren wist in de eerste set niet waar kijken, want de STALVOC-aanvallen vlogen hen om de oren met een 25-9 setwinst tot gevolg.

Bericht aan coach Jan : begin maar alvast de pasta te koken en zorg voor een voldoende grote “casserolle” want er moet heelwat in 😉

Onze girls gingen in set 2 op op hun elan door en wisten ook deze overtuigend binnen te halen met 25-10.

Over set 3 kunnen we kort zijn, 25-11 winst en wéér een dikverdiende overwinnig met prachtig volleybal. Go Stalvoc!!

Dankjewel Paul voor het verslag en de foto’s van onze dametjes 👌🏼
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Gisteren stonden ook onze U17 meisjes klaar in onze Stalvoc Arena voor een toch wel zware opdracht tegen DVH. Oftewel de nummer 3 tegen 2.

Set 1 begon gelijkopgaand 9-9, en dan ging Hasselt een versnelling hoger spelen. Coach Jan nam zijn tweede time out bij een achterstand van 11-18. Wat is weer de leuze bij Stalvoc? No Sweat, No Glory? Jawel, ze knokten zich erop en erover en ze haalden de set binnen met 25-20.

Set 2 is een copy van de eerste set. Gelijkopgaand begin, Hasselt drukt even door tot 10-15, en dan vinden onze meisjes hun sterke wapens terug. Opslagen, smaches en goede recepties leiden tot setwinst met 25-17!

Set 3 gaan onze dames sterk van start, wat resulteert onmiddellijk in een voorsprong van 7-2.

De wedstrijd gaat verder gelijkopgaand, maar op het einde komt Hasselt terug tot 22-22. Eventjes een eindspurt inzetten en deze set halen ze ook binnen met 25-23.

Dikke proficiat aan de meisjes en coach!! Merci ook Paul voor het verslag én de foto’s 👍🏼
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Dat de wedstrijd van start ging met een toch wel serieuze pandoering lieten onze STALVOC-meiden U17B niet aan hun hart komen want in set 2 stonden ze er weer en deelden ze op hun beurt de klappen uit.

Ook in set 3 leken onze meisjes even uit hun gewone doen maar de inzet en vastberadenheid van set 4 deed velen weer hopen ..

In set 5 – over ‘t algemeen de meest nerveuse van een volleybalmatch – hielden onze STALVOC dametjes het hoofd wel erg koel .. en wisten op die manier en onder impuls van interim-coach Lisa Boonen een achterstand om te bouwen in set- en ineens ook matchwinst.

Een superdikke proficiat aan het voltallige team !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Gisten traden onze STALVOC U15 meisjes aan tegen Stevoort. In hun eigen stijl, gekenmerkt door veel opslagdruk, werd set 1 vlot gewonnen met 25-5.

In de tweede set verliep het wat moeizamer. Stevoort kon gelijk tred houden tot 15-15. Een time out van coach Jan met wat peptalk deed wonderen. Onze meisjes stoomden in één keer door naar 25-15.

In set 3 kregen we fantastisch volleybal te zien. De meisjes van Stevoort zagen de ballen rond de oren vliegen en in no time stond er 25-6 op het scorebord.

Coach Jan kan al beginnen denken aan een heus pasta buffet 🙂. Verdiende overwinnig van een Topteam!!
Bedankt ook hier Paul voor de fotootjes en het verslagje !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Onze STALVOC U17-meiden namen het gisteren op tegen de reeksgenotes uit Alken. De wedstrijd ging met zware opslagdruk van onze meiden van start. Hierop kon Alken geen antwoord vinden en set 1 werd binnengehaald met 25-16.

In set 2 zagen we prachtige smashes en receptioneel stonden we sterk. Ook deze set werd dan vlot gewonnen met 25-12.

In set 3 gingen onze STALVOC-girls op dit elan verder en met gemak werd ook set 3 gewonnen met 25-15.
Een overtuigende overwinning met prachtig vollebal #topteam!! Een dikke proficiat aan het voltallige team ! Dank ook aan Paul voor het wedstrijdverslag en de bijhorende fotootjes.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Onder leiding van trainer/coach Wendy trokken onze U13B boys gisteren richting Dilsen-Stokkem. Dat dit altijd spannende matchen geeft, werd al snel duidelijk…

In set 1 werd er al volop geknokt voor elke bal en het spel ging mooi gelijk op.
Helaas haalde Dilsen iets sneller de 25-21.

Set 2 start met zeer mooie volleybal… onze boys zijn op dreef en weten puntje per puntje mee te sprokkelen…na wat spannende rally’s gaat ook deze set met 25-22 echter naar de thuisploeg. Maaaaaaaaaaar… Stalvoc zou Stalvoc niet zijn als ze sterk gemotiveerd blijven vechten voor elke bal en elk punt !!! 💙

Ze geven de meegereisde supporters dan ook met set 3 een thriller van formaat en na hard werken worden onze boys verdiend beloond met 24-26 👍

Set 4 start sterk en opnieuw gaat het nek en nek maar met 19-25 weet Stalvoc een 5-setter te bemachtigen !!! 🎉💪🏼

Deze bewijst dat beide ploegen enorm gewaagd zijn aan elkaar … na eerst een voorsprong van 4-7 gaat het naar 11-9 om dan op het allerlaatste moment toch met het kleinste verschil 15-13 de set en dus de match toch aan Mavo te laten… We zagen rasechte TOPPERS 💙
Echte vechters aan het werk en we zijn dan ook enorm trots op deze boys !!! 💙We kijken dan ook vol spanning uit naar volgende match !!! Gogogo…keep on playing Boys !!!
Een hele dikke proficiat aan het voltallige team ! Dankjewel ook Dana voor het verslag en Didier voor de foto’s.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Soms moet je ook je meerdere kunnen erkennen … Zo deden onze STALVOC-jongens U15 gisteren wel heel erg hun best maar waren ze niet opgewassen tegen de zeer enthousiaste en sterke tegenstanders van Sittard. Laat ons zeggen dat we het internationale concours beter nog even aan ons laten voorbijgaan 😉
Alle focus maar weer op de competitie ! Toch een zeer dikke duim aan het team voor de inzet 👍🏼

Dankjewel ook Leslie en Nicole voor de foto’s.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Onze STALVOC-lady’s nemen in set 1 een ongelooflijk flitsende start : alles loopt als een trein en het staat al vlug 9-25 … hier konden de supporters niet anders dan coach Jan aan zijn zoveelste SPAGHETTI van het pas gestarte seizoen te herinneren 😁🎉

Set 2 … wat zien we als supporters toch zalig volleybal 💙 enkele aces, aanvallen die de tegenstanders om de oren vliegen. Het moet gezegd : STALVOC is op dreef en met 11-25 pakken we ook deze vlot.

Set 3 .. we hebben maar 6 meisjes mee maar wat een TOPPERS 😍 net als de eerste set schieten ze direct richting zege en met 10-25 is Jan nipt van een pastabuffet gespaard gebleven… al is dit voorlopig Jan 😉

De laatste set … onze meiden lossen de riem een beetje…ze voelen dat ze de match gewonnen hebben en met 0 reserves speelt er ook een tikkeltje vermoeidheid mee … ondanks dat komt ook deze met 18-25 mee naar Stal.

Conclusie…het zijn top meiden die ons elke week opnieuw van de tribune blazen met top volleybal 💙👍 de supporters kijken uit naar meer…go go Stalvoc 💙 Proficiat meiden en coach! Bedankt ook Dana voor het verslag en de fotootjes !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou


Onder leiding van coach Stefan trokken onze U13A boys vandaag richting Bolderberg.

Set 1 laten ze de meegereisde supporters zeer mooie rally’s zien en weten deze ook rustig en gecontroleerd af te werken waardoor ze met 16-25 het eerste puntje pakken.

Set 2 zitten ze op koers…de Stalvoc motor draait en na zeer sterke opslagen, enkele prachtige aanvallen en keurig geplaatste ballen nemen ze vlot met 9-25 een voorsprong. Volgens de traditie betekent dit SPAGHETTI 🎉💙

Set 3 gaat gelijk op en ook hier blijven de jongens met de voetjes op de grond en weten ze het hoofd koel te houden…winst 17-25 🎉

De laatste set tonen ze alweer wat ze waard zijn … toppers stuk voor stuk 😍 ook deze pakken we mee met 13-25 💙

De STALVOC-supporters zijn trots en kijken met een dik verdiende 0-4 in de zakken alvast uit naar volgende week voor nog meer volleybal plezier 🎉💙
Een dikke proficiat aan het voltallige team ! Dankjewel Dana voor het verslagje en het beeldmateriaal !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Op een regenachtige zondagnamiddag is er niks leuker dan volleyballen.
Dat hebben onze U15A-meiden zeer goed begrepen.

Set 1 : onze meisjes nemen een flitsende start en laten echt ongelooflijk mooie dingen zien. Voor de supporters het goed en wel beseffen, is de set al binnen (5-25) 🎉Bij deze ook de eerste spaghetti van trainer en coach Jan Franceus 😉

Set 2 : onze dametjes beginnen een beetje twijfelachtig maar halfweg weten ze toch weer hun drive te vinden en met 14-25 pakken we ook deze set mee naar Stal.

Set 3 : onze dames vinden elkaar in alle mogelijke bochten en we zien weer volleybal op waar top niveau 👍 de tegenstander verdedigt nog goed maar ziet toch de meeste ballen rondvliegen en opnieuw staat coach Jan voor een spaghetti-deal : 9-25 voor Stal 😜

De 4de en laatste set .. de meiden blijven op tempo spelen en na flink wat aanvallen, geweldige aces en een receptie om “U” tegen te zeggen, gaat ook deze met 14-25 naar Stal.
De muziek bonkt letterlijk uit de kleedkamer en de supporters en ouders zien dus dat het goed zit bij onze 😉 toppertjes 💙 We kijken uit naar nog meer spektakel .. wie weet al volgende week.
Wij danken ook Sien die onverwacht haar Chiro moest inruilen voor een volleybal match 😉 goed gedaan meid 👍💙
Proficiat aan het voltallige team ! Een dikke dankjewel ook weer Dana voor het verslag en de fotootjes !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Zondagochtend .. de STALVOC-hal kleurt volledig blauw… Op de beide terreinen staat een (of zelfs twee) STALVOC-team(s):
* Terrein 1 Stalvoc B tegen Wara Genk
* Terrein 2 Stalvoc A tegen Stalvoc C

Set 1 starten onze boys een beetje “zoekend”. Genk gaat gelijk mee op en haalt – helaas voor ons – de set binnen met 20-25.

In de 2de set komen er zeer mooie lange rally’s. De opbouw begint steeds beter te gaan en er worden zelfs al aanvallen geplaatst langs beide kanten. Jammer genoeg is het wel weer Genk dat het haalt … alweer met 20-25.

Set 3 start zeer onzeker en de – hoewel mini – foutjes stapelen ze op… Genk heeft duidelijk iets meer spelritme en kunnen profiteren van onze twijfel … de bezoekers winnen – nu heel vlot – met 9-25.

In de laatste set komen onze boys wel weer op top snelheid. Met luid aanmoedigende liedjes van zowel de A als C ploeg begint alles weer te lukken : super opslagen, de opbouw in receptie en nu ook weer domineren we met onze aanval. Onze jongens halen deze 4de set verdiend binnen met 25-23.

Alle supporters zagen een toffe bende die met Stefan als coach nog veel zullen bijleren. Wa zijn alweer heel trots op onze jongens en kijken uit naar volgende week 💙🎉 Een dikke proficiat aan Genk maar zeker ook een verdiend applaus aan het voltallige Stalvoc-team. Het is super-tof te zien hoe de A, B en C teams gezellig samenzitten aan de dis … échte team-makkers ! Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Gisteren traden ook onze U17 meisjes aan in onze Stalvoc Arena en wel tegen de reeksgenotes van Helchteren.
Na het nipte verlies vorige week in Genk, waren ze uit op revanche.

Set 1 wordt sterk gestart met een opvallend sterke opslagdruk, wat al vlug resulteerde in een voorsprong die ze konden vasthouden tot het einde. De set gaat met 25-14 overtuigende naar de STALVOC-meiden.

Onze STALVOC-girls begonnen vervolgens ook heel furieus aan set 2 en de supporters konden genieten van mooie smasches en een uitstekend receptiewerk. De setstand liegt er niet om : met 25-10 was STALVOC de verdiende setwinnaar.

In set 3 gingen we verder op dit elan en Helchteren moest lijdzaam aanzien hoe de ballen rond hun oren (en handen) vlogen. Ook deze set werd met 25-14 binnengehaald en op deze zeer overtuigende manier boekten onze U17 meisjes een mooie overwinning.

Een dikke proficiat aan het voltallige team en coach Jan. Dank ook aan Paul voor het verslag en de foto’s.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou