Jeugd

Hier kan je de verslagen van het huidig seizoen terugvinden.

Gisten traden onze STALVOC U15 meisjes aan tegen Stevoort. In hun eigen stijl, gekenmerkt door veel opslagdruk, werd set 1 vlot gewonnen met 25-5.

In de tweede set verliep het wat moeizamer. Stevoort kon gelijk tred houden tot 15-15. Een time out van coach Jan met wat peptalk deed wonderen. Onze meisjes stoomden in één keer door naar 25-15.

In set 3 kregen we fantastisch volleybal te zien. De meisjes van Stevoort zagen de ballen rond de oren vliegen en in no time stond er 25-6 op het scorebord.

Coach Jan kan al beginnen denken aan een heus pasta buffet 🙂. Verdiende overwinnig van een Topteam!!
Bedankt ook hier Paul voor de fotootjes en het verslagje !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Onze STALVOC U17-meiden namen het gisteren op tegen de reeksgenotes uit Alken. De wedstrijd ging met zware opslagdruk van onze meiden van start. Hierop kon Alken geen antwoord vinden en set 1 werd binnengehaald met 25-16.

In set 2 zagen we prachtige smashes en receptioneel stonden we sterk. Ook deze set werd dan vlot gewonnen met 25-12.

In set 3 gingen onze STALVOC-girls op dit elan verder en met gemak werd ook set 3 gewonnen met 25-15.
Een overtuigende overwinning met prachtig vollebal #topteam!! Een dikke proficiat aan het voltallige team ! Dank ook aan Paul voor het wedstrijdverslag en de bijhorende fotootjes.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Onder leiding van trainer/coach Wendy trokken onze U13B boys gisteren richting Dilsen-Stokkem. Dat dit altijd spannende matchen geeft, werd al snel duidelijk…

In set 1 werd er al volop geknokt voor elke bal en het spel ging mooi gelijk op.
Helaas haalde Dilsen iets sneller de 25-21.

Set 2 start met zeer mooie volleybal… onze boys zijn op dreef en weten puntje per puntje mee te sprokkelen…na wat spannende rally’s gaat ook deze set met 25-22 echter naar de thuisploeg. Maaaaaaaaaaar… Stalvoc zou Stalvoc niet zijn als ze sterk gemotiveerd blijven vechten voor elke bal en elk punt !!! 💙

Ze geven de meegereisde supporters dan ook met set 3 een thriller van formaat en na hard werken worden onze boys verdiend beloond met 24-26 👍

Set 4 start sterk en opnieuw gaat het nek en nek maar met 19-25 weet Stalvoc een 5-setter te bemachtigen !!! 🎉💪🏼

Deze bewijst dat beide ploegen enorm gewaagd zijn aan elkaar … na eerst een voorsprong van 4-7 gaat het naar 11-9 om dan op het allerlaatste moment toch met het kleinste verschil 15-13 de set en dus de match toch aan Mavo te laten… We zagen rasechte TOPPERS 💙
Echte vechters aan het werk en we zijn dan ook enorm trots op deze boys !!! 💙We kijken dan ook vol spanning uit naar volgende match !!! Gogogo…keep on playing Boys !!!
Een hele dikke proficiat aan het voltallige team ! Dankjewel ook Dana voor het verslag en Didier voor de foto’s.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Soms moet je ook je meerdere kunnen erkennen … Zo deden onze STALVOC-jongens U15 gisteren wel heel erg hun best maar waren ze niet opgewassen tegen de zeer enthousiaste en sterke tegenstanders van Sittard. Laat ons zeggen dat we het internationale concours beter nog even aan ons laten voorbijgaan 😉
Alle focus maar weer op de competitie ! Toch een zeer dikke duim aan het team voor de inzet 👍🏼

Dankjewel ook Leslie en Nicole voor de foto’s.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Onze STALVOC-lady’s nemen in set 1 een ongelooflijk flitsende start : alles loopt als een trein en het staat al vlug 9-25 … hier konden de supporters niet anders dan coach Jan aan zijn zoveelste SPAGHETTI van het pas gestarte seizoen te herinneren 😁🎉

Set 2 … wat zien we als supporters toch zalig volleybal 💙 enkele aces, aanvallen die de tegenstanders om de oren vliegen. Het moet gezegd : STALVOC is op dreef en met 11-25 pakken we ook deze vlot.

Set 3 .. we hebben maar 6 meisjes mee maar wat een TOPPERS 😍 net als de eerste set schieten ze direct richting zege en met 10-25 is Jan nipt van een pastabuffet gespaard gebleven… al is dit voorlopig Jan 😉

De laatste set … onze meiden lossen de riem een beetje…ze voelen dat ze de match gewonnen hebben en met 0 reserves speelt er ook een tikkeltje vermoeidheid mee … ondanks dat komt ook deze met 18-25 mee naar Stal.

Conclusie…het zijn top meiden die ons elke week opnieuw van de tribune blazen met top volleybal 💙👍 de supporters kijken uit naar meer…go go Stalvoc 💙 Proficiat meiden en coach! Bedankt ook Dana voor het verslag en de fotootjes !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou


Onder leiding van coach Stefan trokken onze U13A boys vandaag richting Bolderberg.

Set 1 laten ze de meegereisde supporters zeer mooie rally’s zien en weten deze ook rustig en gecontroleerd af te werken waardoor ze met 16-25 het eerste puntje pakken.

Set 2 zitten ze op koers…de Stalvoc motor draait en na zeer sterke opslagen, enkele prachtige aanvallen en keurig geplaatste ballen nemen ze vlot met 9-25 een voorsprong. Volgens de traditie betekent dit SPAGHETTI 🎉💙

Set 3 gaat gelijk op en ook hier blijven de jongens met de voetjes op de grond en weten ze het hoofd koel te houden…winst 17-25 🎉

De laatste set tonen ze alweer wat ze waard zijn … toppers stuk voor stuk 😍 ook deze pakken we mee met 13-25 💙

De STALVOC-supporters zijn trots en kijken met een dik verdiende 0-4 in de zakken alvast uit naar volgende week voor nog meer volleybal plezier 🎉💙
Een dikke proficiat aan het voltallige team ! Dankjewel Dana voor het verslagje en het beeldmateriaal !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Op een regenachtige zondagnamiddag is er niks leuker dan volleyballen.
Dat hebben onze U15A-meiden zeer goed begrepen.

Set 1 : onze meisjes nemen een flitsende start en laten echt ongelooflijk mooie dingen zien. Voor de supporters het goed en wel beseffen, is de set al binnen (5-25) 🎉Bij deze ook de eerste spaghetti van trainer en coach Jan Franceus 😉

Set 2 : onze dametjes beginnen een beetje twijfelachtig maar halfweg weten ze toch weer hun drive te vinden en met 14-25 pakken we ook deze set mee naar Stal.

Set 3 : onze dames vinden elkaar in alle mogelijke bochten en we zien weer volleybal op waar top niveau 👍 de tegenstander verdedigt nog goed maar ziet toch de meeste ballen rondvliegen en opnieuw staat coach Jan voor een spaghetti-deal : 9-25 voor Stal 😜

De 4de en laatste set .. de meiden blijven op tempo spelen en na flink wat aanvallen, geweldige aces en een receptie om “U” tegen te zeggen, gaat ook deze met 14-25 naar Stal.
De muziek bonkt letterlijk uit de kleedkamer en de supporters en ouders zien dus dat het goed zit bij onze 😉 toppertjes 💙 We kijken uit naar nog meer spektakel .. wie weet al volgende week.
Wij danken ook Sien die onverwacht haar Chiro moest inruilen voor een volleybal match 😉 goed gedaan meid 👍💙
Proficiat aan het voltallige team ! Een dikke dankjewel ook weer Dana voor het verslag en de fotootjes !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Zondagochtend .. de STALVOC-hal kleurt volledig blauw… Op de beide terreinen staat een (of zelfs twee) STALVOC-team(s):
* Terrein 1 Stalvoc B tegen Wara Genk
* Terrein 2 Stalvoc A tegen Stalvoc C

Set 1 starten onze boys een beetje “zoekend”. Genk gaat gelijk mee op en haalt – helaas voor ons – de set binnen met 20-25.

In de 2de set komen er zeer mooie lange rally’s. De opbouw begint steeds beter te gaan en er worden zelfs al aanvallen geplaatst langs beide kanten. Jammer genoeg is het wel weer Genk dat het haalt … alweer met 20-25.

Set 3 start zeer onzeker en de – hoewel mini – foutjes stapelen ze op… Genk heeft duidelijk iets meer spelritme en kunnen profiteren van onze twijfel … de bezoekers winnen – nu heel vlot – met 9-25.

In de laatste set komen onze boys wel weer op top snelheid. Met luid aanmoedigende liedjes van zowel de A als C ploeg begint alles weer te lukken : super opslagen, de opbouw in receptie en nu ook weer domineren we met onze aanval. Onze jongens halen deze 4de set verdiend binnen met 25-23.

Alle supporters zagen een toffe bende die met Stefan als coach nog veel zullen bijleren. Wa zijn alweer heel trots op onze jongens en kijken uit naar volgende week 💙🎉 Een dikke proficiat aan Genk maar zeker ook een verdiend applaus aan het voltallige Stalvoc-team. Het is super-tof te zien hoe de A, B en C teams gezellig samenzitten aan de dis … échte team-makkers ! Dankjewel Dana voor het verslag en de fotootjes
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Gisteren traden ook onze U17 meisjes aan in onze Stalvoc Arena en wel tegen de reeksgenotes van Helchteren.
Na het nipte verlies vorige week in Genk, waren ze uit op revanche.

Set 1 wordt sterk gestart met een opvallend sterke opslagdruk, wat al vlug resulteerde in een voorsprong die ze konden vasthouden tot het einde. De set gaat met 25-14 overtuigende naar de STALVOC-meiden.

Onze STALVOC-girls begonnen vervolgens ook heel furieus aan set 2 en de supporters konden genieten van mooie smasches en een uitstekend receptiewerk. De setstand liegt er niet om : met 25-10 was STALVOC de verdiende setwinnaar.

In set 3 gingen we verder op dit elan en Helchteren moest lijdzaam aanzien hoe de ballen rond hun oren (en handen) vlogen. Ook deze set werd met 25-14 binnengehaald en op deze zeer overtuigende manier boekten onze U17 meisjes een mooie overwinning.

Een dikke proficiat aan het voltallige team en coach Jan. Dank ook aan Paul voor het verslag en de foto’s.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou