Berichten

Hier kan je de mededelingen van het huidig seizoen terugvinden:

Vanavond vond in het Casino van Beringen de huldiging van de Beringse kampioenen plaats. STALVOC werd ook dit jaar een aantal keer gelauwerd voor wat onze club het afgelopen seizoen heeft weten bewerkstelligen in de strijd om het kampioenschap dan wel deze om de Limburgse Beker.

Maar vanavond mochten we ook getuige zijn van de overhandiging van de trofee “SPORTVERDIENSTE VAN HET JAAR”. Deze trofee ging dit jaar, geheel terecht en dubbel en dik verdiend naar ónze STALVOC-Nicole.

Een suuuuuuuperdikke merci Nicole voor àlles wat je – geheel belangeloos – voor onze club doet. Want één ding is zeker : er is geen STALVOC zonder ónze Nicole !!
“By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others”

Het Champions League verhaal van onze U17 Jongens.

Een redelijk succesvolle voormiddag in Oudenaarde voor onze STALVOC Heren U17-afvaardiging.

Met setstanden van 25-16 en 25-19 tegen de heren van Caruur Gent met daarna tegen Feniks Haacht scores van 25-16 en 25-5 (om het helemaal mooi te maken) wisten onze mannen zich makkelijk doorheen de poule te manoeuvreren.

Na een veel te lange middagpauze moesten onze heren U17 vervolgens partij geven aan Noorderkempen. In set 1 was het tot en met 19 achtervolgen geblazen om uiteindelijk met 25-20 te winnen waarna ook set 2 – hoewel de tegenstander ditmaal moest inhalen – vrij spannend genoemd mag worden. Gelukkig ook hier het “cool” kunnen bewaren .. met 25-20 was het ticket voor de kwalificatiefinale een feit. Ook het doorstoten naar de CL van 3 januari was meteen een zekerheid.

De finale werd gestreden tegen dezelfde tegenstander als waarmee we de dag hadden aangevangen. Nu ja, gestreden? Het leek wel of er stortklaar beton in de benen van het volledige team was terechtgekomen .. Set 1 ging moeizaam en Gent hield kop tot 18 waarna wij het heft en de set in handen namen. Maar dan was het voorbij .. in set 2 en 3 raakten we aanvankelijk door vooral te geforceerd spelen achterop en hoewel de inhaalbeweging telkens werd ingezet, was er wel het besef dat we te laat op het gaspedaal drukten .. een 1-2 verlies deed onze jongens heel even beseffen dat de lome namiddag niet voor herhaling vatbaar is …

4 januari. Leuven.

Om 6.00u uit de veren om rond 8:00u in Leuven aan het “pingelen” te gaan ter voorbereiding van hun 1ste match tegen Oxaco. Nadat het lijstje van alle mogelijke volleybalfouten aan beide kanten van het net afgevinkt was, drukte Oxaco door en zette vooral hun setter de stempel op de wedstrijd met een 0-2 (17-25 en 23-25) verlies tot gevolg.

Tegen de hasten van Oudenaarde liep het vandaag ietsje vlotter dan afgelopen zaterdag. Onze STALVOC-heren waren ondertussen ook al wat opgewarmd en dat zorgde voor een 2-0 (25-18 en 25-22) winst. Ondertussen op kruissnelheid gekomen, wisten onze mannen de 3de match tegen de heren van Caruur Gent met een serieuse pandoering (25-11 en 25-16) te winnen.

In de kruisfinale moesten we als 2de uit onze poule aantreden tegen de 1ste uit de andere poule .. nota bene De Knack uit Roeselare .. ook zonder 3 sterkmakers (mee met de Young Red Dragons) wist dit team alle verwachtingen in te lossen .. we deden goed mee tot 16 en 18 maar dan waren de 2 sets ingeblikt .. Roeselare zou na 16-25 en 18-25) de finale spelen tegen Oxaco.

Wij dan voor de 3de plaats knokken tegen Mendo Booischot .. al voor de 3de keer op een dikke week tijd onze tegenstander .. en we hadden hen goed gescout .. met 25-20, 21-25 en 15-13 haalden we de 3de plek binnen … na Roeselare en Oxaco doet ons ploegske uit Stal-Beverlo het helemaal niet slecht eh?!

Volgende afspraak op vrijdag 17/04 in Noorderkempen.
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Afspraak in Waregem. Daar gaan we op ons gekend sportieve elan verder .. Vandaag spelen onze STALVOC Meisjes U15 voor de Champions League !

Onze dametjes speelden de FINALE en dat tegen de buurmeisjes van Tamera Lummen. Een heel knappe 2de plaats is de uitkomst voor onze STALVOC-U15 dametjes .. de meisjes van Tamera waren in de finale een tikkeltje sterker .. proficiat aan het team en hun coach !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Onze STALVOC Meiden U17 hebben zonet de Kleine Finale GEWONNEN van de meisjes van Mendo Booischot .. met een mooie 2-0 op het scorebord kunnen ze een blinkende bronzen medaille om de hals hangen.
Trots op onze meiden !

Onze STALVOC Heren U17 daarentegen sloten een prachtige Steengoedtornooi af met een zoveelste knappe prestatie.. het team van Jan Coenen (T1), Maarten Michiels (T2) en Joren Mangelschots (Mental Coach) won zonet de ZILVEREN medaillle na een knappe wedstrijd tegen een bere-sterk Mendo dat met een 3-1 overwinning de Steengoed-Cup mee naar Booischot neemt.

Supertrots sluiten we het Steengoed-weekend af .. maar niet zonder een welgemeende DIKKE PROFICIAT aan het adres van de twee U17-teams 💪🏼💙🏐

Voor meer foto’s bekijk de volgende links naar de FB pagina van Maaseik:

Dag 1

Dag 2

Afspraak te Dilbeek. Onze STALVOC Meiden U17 speelden hun kwalificaties voor de komende CL-manches.

In een uitstekend tornooi presteerden ze uiterst goed en behaalden ze zo zeer verdiend het finaleticket.

In die finale echter waren de dames van Booischot hen te snel af en moesten onze STALVOC-meiden de 1ste plaats en tegelijkertijd ook het enige beschikbare ticket voor de manches aan Booischot laten.

Hoewel geen volgende ronde, toch wel een meer dan puike prestaties van ons STALVOC MU17-team. Iets waarop we meer dan terecht super trots op zijn ! Great job dames en coach Jan !!

Op naar het volgende tornooi .. de Steengoed Cup in Maaseik 👍 Bedankt Yves voor de prachtige fotoreportage !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Alweer een geweeeeeldige editie .. alweer de plezantste STALVOC-quizzz.

Met dank aan onze super quizzz-master Gert, zijn jury, zijn lieftallige assistentes en zeker ook aan het zo talrijk opgekomen quizzz-publiek.

We hebben ervan genoten en de winnaars .. ja hoor .. heel erg verdiend ! Proficiat aan “Die van os weet het beter” 💪🏼

Aan iedereen en allemaal : tot volgend jaar ! Maak er een fantástisch jaareinde van en kom gezond weer terug in 2020 !
#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Bekijk het volledige artikel hier.

Onze STALVOC-Benjamientjes staken gisteren de grens over richting Lummen. Want dit keer waren het de volleybal-collega’s van Tamera die het 2 vs 2-tornooi organiseerden.

Ook deze keer waren er weer heelwat volleybal-talentjes aanwezig en ja hoor .. ook nu weer toonden ze zich heel leergierig en vooral uitermate enthousiast om het beste van zichzelf te geven. We kunnen niet genoeg herhalen hoe supertrots we op onze STALVOC-Benjamientjes zijn ..

Bekijk die snoetjes nog maar eens heel goed .. want binnenkort zullen ze in menig Limburgse sporthal staan schitteren ..

Dank ook nu weer aan de mama’s en papa’s .. jullie steun en inzet is van goudwaarde !! Hopelijk zien we jullie ook weer terug op het volgende tornooi dat op 05 januari georganiseerd wordt door de collega’s van Hasselt !

#STALVOC #bluelooksgoodonyou

Al voor het 6de jaar op rij zal jullie 2de Kerstdag van het HILARISCH PLEZANTE type zijn.

Want ook in 2019 heeft onze ondertussen “LEGENDARISCH” genoemde QUIZMASTER GERT al zijn vrije tijd besteed aan de opstelling van alweer een FANTÁSTISCH LEUKE FAMILIEQUIZ voor de STALVOC-familie en de club-sympathisanten.

De plaatsen zijn beperkt dus de boodschap is : SNEL INSCHRIJVEN !!!

Stel een TEAM (van 4 tot 8 leden) samen, zoek een LEUKE TEAMNAAM en schrijf vóór 22/12 in via gertverbr@gmail.com.

En dan mag je nu al starten met de training van lach- , kaak- en buikspieren … ze kunnen maar beter in opperbeste conditie zijn !

Voor zij die hun aanwezig willen zetten op het facebook event is hier de link.

Een aantal speelsters en spelers kwamen meetrainen met onze G-toppers… Fun verzekerd! Bij het slotspel deden zelfs de allerkleinsten mee…

Trots op onze G-toppers en op het engagement van onze STALVOC ers.

De schoentjes staan al geruime tijd aan de haard en de voorraden worteltjes en suikerklontjes slinken zienderogen .. dat betekent maar één ding : Sinterklaas is in het land.

Sterker nog .. de goedheiligman is momenteel in Limburg op tournee en zaterdag aanstaande doet ie zelfs Beringen en – ja hoor – ook STALVOC aan.

Kleur daarom snel je mooiste tekening in en kom aanstaande zaterdag van 10:00u tot 12:00u een kijkje nemen in onze sporthal. Sinterklaas zal er samen met zijn 2 belangrijkste hoofdpieten de tijd nemen om alle brave (zijn er andere?) Stalvoc’ertjes en alle Stalvoc-sympathisanten te woord te staan.

Dus .. Afspraak nu zaterdag, 10:00u aan onze Sporthal !

Wat anders te doen op een zondag namiddag dan naar het volleybal gaan kijken in Stalvoc … Daar speelden vandaag onze aankomende talentjes hun eerste “2 tegen 2”-tornooi.

De ene met al wat meer zenuwen dan de andere. Naast onze eigen STALVOC’ertjes waren ook Lummen en Hasselt aanwezig. De 30 dol-enthousiaste kinderen speelden 2 uur naar hartenlust.

Er werd gewonnen, maar uiteraard ook soms verloren. Niets hield hen echter tegen om voluit tot het einde te gaan voor élke bal.

Een dikke proficiat aan alle kinderen die er waren. Jullie waren TOP!!

Hij zit er weer op .. het jaarlijkse hoogtepunt van onze STALVOC-eetdagen.

Ook nu weer mochten we heelwat STALVOC-sympathisanten verwelkomen in Zaal Kardijk om hen te verwennen met al dat lekkers uit onze keuken. Een oprechte DIKKE DANKJEWEL is dan ook op zijn plaats aan het adres van onze gasten 👍🏼 We hopen dat jullie er allemaal geweldig van genoten hebben ! Dat we van een “geslaagde dag” mogen spreken is daarnaast ook te danken aan onze helpende STALVOC-handen ..

Man man man, wat een team !

Er zijn al veel mooie verhalen geschreven, maar vandaag schreef ons Eet-Team toch minstens ook een bestseller! Dus ook aan jullie, helpende STALVOC-handen .. een DIKKE MERCI en nog zoveel meer .. you were great !
#STALVOC#blijdatjeinmijnteamzit#endanstondenzenieteensallemaalopfoto

Ben je lid van een van de 2 jongste ploegen van Stalvoc, Start2Volley 1 of 2? Haal dan je tofste verkleedkleren uit de kast en kom op zaterdag 2 november 2019 naar ons Halloween toernooi!

Let wel op, inschrijven hiervoor is verplicht.

Stuur gewoon even een mailtje naar stalvoc@telenet.be, en beantwoord de vragen op de foto!

Het is zo simpel als dat, tot zaterdag! 👻🎃

Opvallend veel plezier vannamiddag op onze volleybalvelden .. ons STALVOC-G-team had namelijk de meisjes U15 en U17 op bezoek. Een prachtige woensdag .. inclusie-volley .. hoe mooi kan het volleyspelletje zijn !

Pret van het schaterlachste niveau .. iedereen met een smile om “u” tegen te zeggen. Zálig !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Vanmorgen is niemand minder dan Jos Rutten de 1ste sessie van 5 trainingen komen geven in onze eigenste STALVOC-dôme. Speciaal voor 2 groepen vd zogeheten “onderbouw” zal Jos een programma schrijven waarin hij onze trainers info geeft rond waarop ze precies moeten trainen om onze jongste volleyballertjes beter te maken. Een ware “win-win” situatie.
Trainers leren van Jos hoe ze het ideale trainingsprogramma kunnen opmaken waardoor onze kids een nóg betere volley-opleiding krijgen en op die manier sneller de stap kunnenzetten naar het echte volleybalwerk 6 tegen 6.

Zijn jullie kids op zoek naar een leuke sport waarbij veel beweging, afwisseling, balvaardigheid en algemene motoriek aan bod komen, maar waar ze ook leren samenwerken, nadenken en hun sociale vaardigheden aanscherpen? Dit alles in een kleurrijk en uitdagend kader met allerlei materialen en trainingsvormen?

Dan is volleybal misschien wel iets voor jou!

Alle jongens en meisjes van de laatste kleuterklas t.e.m. het derde leerjaar zijn welkom om gratis eens te komen proeven van deze leuke sport in onze volleybalspeeltuin.

Wie: Kinderen in de laatste kleuterklas t/m het 3de leerjaar.
Wanneer: Elke zaterdag in september en oktober van 9u30 tot 10u30.
Waar: Sporthal, Rolweg 9 te Stal.
Wat meebrengen: Sportschoenen, sportkledij en een flesje water.

Meer info nodig? Bel dan even naar Sigi Celis (0496/86.40.70) of mail naar sigi.celis@pxl.be

Met een heel trainersteam staan we klaar om jouw kind een fijne sport te laten ontdekken.
Sportieve groeten

Dit strookje is geldig voor een drankje + koekje bij je eerste training!

Voor het strookje, print deze pagina af door middel van de toetsencombinatie CTRL + P.

Dag Stalvoc’ers,

als jullie dit lezen hebben jullie ongetwijfeld al gemerkt dat de site een hele upgrade heeft gekregen.

Vanaf nu is er veel meer informatie terug te vinden op de site dan voorheen. Er komt ook bijvoorbeeld meer praktische informatie op te staan zoals het inschrijven voor activiteiten, wegenwerken enzovoort.

Ook zijn er vanaf nu kalenders terug te vinden die elk weekend de matchen zullen weergeven van uw favoriete ploeg. Deze zijn terug te vinden op de homepagina helemaal onderaan voor senioren, op de algemene jeugdploegen pagina voor de jeugd en op de recreatie pagina voor alle VKS ploegen.

Ziet u toevallig nog ergens een foutje of hebt u ideeën die goed zouden staan op onze website, aarzel dan niet en neem contact met ons op door middel van het contactformulier in te vullen!