Berichten

Hier kan je de mededelingen van het huidig seizoen terugvinden:

Wat anders te doen op een zondag namiddag dan naar het volleybal gaan kijken in Stalvoc … Daar speelden vandaag onze aankomende talentjes hun eerste “2 tegen 2”-tornooi.

De ene met al wat meer zenuwen dan de andere. Naast onze eigen STALVOC’ertjes waren ook Lummen en Hasselt aanwezig. De 30 dol-enthousiaste kinderen speelden 2 uur naar hartenlust.

Er werd gewonnen, maar uiteraard ook soms verloren. Niets hield hen echter tegen om voluit tot het einde te gaan voor élke bal.

Een dikke proficiat aan alle kinderen die er waren. Jullie waren TOP!!

Hij zit er weer op .. het jaarlijkse hoogtepunt van onze STALVOC-eetdagen.

Ook nu weer mochten we heelwat STALVOC-sympathisanten verwelkomen in Zaal Kardijk om hen te verwennen met al dat lekkers uit onze keuken. Een oprechte DIKKE DANKJEWEL is dan ook op zijn plaats aan het adres van onze gasten 👍🏼 We hopen dat jullie er allemaal geweldig van genoten hebben ! Dat we van een “geslaagde dag” mogen spreken is daarnaast ook te danken aan onze helpende STALVOC-handen ..

Man man man, wat een team !

Er zijn al veel mooie verhalen geschreven, maar vandaag schreef ons Eet-Team toch minstens ook een bestseller! Dus ook aan jullie, helpende STALVOC-handen .. een DIKKE MERCI en nog zoveel meer .. you were great !
#STALVOC#blijdatjeinmijnteamzit#endanstondenzenieteensallemaalopfoto

Ben je lid van een van de 2 jongste ploegen van Stalvoc, Start2Volley 1 of 2? Haal dan je tofste verkleedkleren uit de kast en kom op zaterdag 2 november 2019 naar ons Halloween toernooi!

Let wel op, inschrijven hiervoor is verplicht.

Stuur gewoon even een mailtje naar stalvoc@telenet.be, en beantwoord de vragen op de foto!

Het is zo simpel als dat, tot zaterdag! 👻🎃

Opvallend veel plezier vannamiddag op onze volleybalvelden .. ons STALVOC-G-team had namelijk de meisjes U15 en U17 op bezoek. Een prachtige woensdag .. inclusie-volley .. hoe mooi kan het volleyspelletje zijn !

Pret van het schaterlachste niveau .. iedereen met een smile om “u” tegen te zeggen. Zálig !
#STALVOC#bluelooksgoodonyou

Vanmorgen is niemand minder dan Jos Rutten de 1ste sessie van 5 trainingen komen geven in onze eigenste STALVOC-dôme. Speciaal voor 2 groepen vd zogeheten “onderbouw” zal Jos een programma schrijven waarin hij onze trainers info geeft rond waarop ze precies moeten trainen om onze jongste volleyballertjes beter te maken. Een ware “win-win” situatie.
Trainers leren van Jos hoe ze het ideale trainingsprogramma kunnen opmaken waardoor onze kids een nóg betere volley-opleiding krijgen en op die manier sneller de stap kunnenzetten naar het echte volleybalwerk 6 tegen 6.

Zijn jullie kids op zoek naar een leuke sport waarbij veel beweging, afwisseling, balvaardigheid en algemene motoriek aan bod komen, maar waar ze ook leren samenwerken, nadenken en hun sociale vaardigheden aanscherpen? Dit alles in een kleurrijk en uitdagend kader met allerlei materialen en trainingsvormen?

Dan is volleybal misschien wel iets voor jou!

Alle jongens en meisjes van de laatste kleuterklas t.e.m. het derde leerjaar zijn welkom om gratis eens te komen proeven van deze leuke sport in onze volleybalspeeltuin.

Wie: Kinderen in de laatste kleuterklas t/m het 3de leerjaar.
Wanneer: Elke zaterdag in september en oktober van 9u30 tot 10u30.
Waar: Sporthal, Rolweg 9 te Stal.
Wat meebrengen: Sportschoenen, sportkledij en een flesje water.

Meer info nodig? Bel dan even naar Sigi Celis (0496/86.40.70) of mail naar sigi.celis@pxl.be

Met een heel trainersteam staan we klaar om jouw kind een fijne sport te laten ontdekken.
Sportieve groeten

Dit strookje is geldig voor een drankje + koekje bij je eerste training!

Voor het strookje, print deze pagina af door middel van de toetsencombinatie CTRL + P.

Dag Stalvoc’ers,

als jullie dit lezen hebben jullie ongetwijfeld al gemerkt dat de site een hele upgrade heeft gekregen.

Vanaf nu is er veel meer informatie terug te vinden op de site dan voorheen. Er komt ook bijvoorbeeld meer praktische informatie op te staan zoals het inschrijven voor activiteiten, wegenwerken enzovoort.

Ook zijn er vanaf nu kalenders terug te vinden die elk weekend de matchen zullen weergeven van uw favoriete ploeg. Deze zijn terug te vinden op de homepagina helemaal onderaan voor senioren, op de algemene jeugdploegen pagina voor de jeugd en op de recreatie pagina voor alle VKS ploegen.

Ziet u toevallig nog ergens een foutje of hebt u ideeën die goed zouden staan op onze website, aarzel dan niet en neem contact met ons op door middel van het contactformulier in te vullen!