Jeugdstage aan zee

Iedere zomervakantie trekken we met de jeugd richting Oostende om het nieuwe volleybalseizoen goed in te zetten. Deze vier dagen blijken namelijk de ideale formule om een groepssfeer te kweken die het hele seizoen niet meer stuk kan. Ook bij de start van volgend seizoen hebben we van maandag 29 juli t.e.m. donderdag 1 augustus weer een onvergetelijke jeugdstage voorzien. En jij mag mee!

 

DE BELGISCHE KUST
Traditiegetrouw zullen we weer verblijven in ‘Duin en Zee‘ te Oostende, ondertussen reeds een vertrouwde stek voor de meesten onder ons. Wie er eerder al bij was, zal kunnen getuigen dat dit een echte toplocatie is. Het complex is gelegen in een verkeersvrije omgeving, in de onmiddellijke nabijheid van prachtige duinen en een geweldig groot beachterrein: het Noordzeestrand. We beschikken er over 16 ruime slaapkamers voor 2 tot 6 personen, douches en toilet op elke kamer, een keuken, eetzaal en een grote polyvalente ruimte.

Adres:    Jeugdverblijfscentrum ‘Duin en Zee’
                Fortstraat 128 8400 Oostende
Meer info vind je ook op www.jeugdverblijfcentrumduinenzee.be.
Op deze website kan je kennis maken met het gebouw en de nabije omgeving.

We logeren er weer in volpension, d.w.z. dat we er elke dag drie maaltijden en een versnapering krijgen. Natuurlijk nemen we opnieuw onze onovertroffen kookouders mee (ook dat is een niet meer uit te roeien traditie!). Zij gaan er niet alleen voor zorgen dat we de nodige calorieën verzamelen om elke sportieve uitdaging tot een goed einde te brengen, maar intussen hebben zij zo’n reputatie opgebouwd dat we ons nu al verheugen op de grootste culinaire
heerlijkheden.

 

VOLLEYBALSTAGE?
Deze volleybalstage heeft vooral de bedoeling om de vriendschapsbanden binnen de grote Stalvocfamilie weer wat nauwer aan te halen. Volleybal staat het ganse seizoen centraal en jullie weten dat we op sportief vlak best wel ambitieus zijn. Maar er mag af en toe ook eens tijd zijn voor pure ontspanning en vertier. Volleybal is immers de ploegsport bij uitstek en je krijgt maar resultaten als iedereen binnen een goede sfeer voor iedereen wil spelen. Daarom biedt deze vierdaagse veel meer dan alleen maar volleybaltraining. Via allerlei activiteiten proberen we een teamspirit op te bouwen die voor de rest van het seizoen niet meer stuk kan.

 

De REIS…
Zoals gewoonlijk kiezen we ook nu weer voor de trein als vervoermiddel. We vertrekken op maandag 29 juli om 8u37 uur in Beverlo (Korspelsesteenweg). Probeer er ten laatste om 8u20 aanwezig te zijn, zodat we nog tijd hebben om te controleren of iedereen er is en om de afscheidszoentjes te geven. We komen donderdag 1 augustus terug in Beverlo aan om 19u23.

 

… en de PRIJS
Deze vierdaagse stage kost € 150, alles inbegrepen (natuurlijk komen we met deze bijdrage niet toe, maar zoals elk jaar geeft onze clubkas een belangrijke toelage voor deze stage).

 

INSCHRIJVEN!
Inschrijven kan via mail: stalvoc@telenet.be met als onderwerp “Jeugdstage”. We vragen dat enkel de leden die zich engageren om ook het ganse volgende seizoen (2019 – 2020) aangesloten te blijven bij onze club zich inschrijven.

Je betaalt bij je inschrijving een voorschot van € 75 op rekening BE52 0013 4378 0709 van vzw STALVOC met vermelding van de naam van de deelnemer(s). Je inschrijving is pas definitief na betaling van het voorschot. Je ontvangt dan begin juni meer praktische informatie en een uitnodiging voor de betaling van het saldo (€ 75).

Ook jeugdspelers (vanaf °2000) die spelen in een seniorencompetitie zijn meer dan welkom. Hoor nu best al eens rond bij je vrienden of schrijf gewoon onmiddellijk in (wetende dat Stalvoc vol loopt van de plezante zielen), want de plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code