Jeugdcoördinatie breidt uit

Ons team van jeugdcoördinatoren wordt vanaf dit seizoen weer een beetje groter: trainer/coach Jan Coenen zal Sigi en Tamara bijstaan in het zo goed mogelijk begeleiden van onze jeugdspelers.

Jan – die al jaren de pannen van het dak speelt bij onze Heren A en al even lang o.a. de scholieren jongensploeg onder zijn hoede neemt – zal zich ontfermen over de mannelijke jeugd, d.w.z. vanaf de U13 tot de U17 jongens. Tamara neemt de meisjes vanaf de U13 t.e.m. de U17 voor haar rekening. Sigi daarentegen houdt zich bezig met de volledige onderbouw: vanaf volleybalspeeltuin en volleybalschool tot de opbouw naar 2-2 en 3-3 competitie. Daarnaast staat hij in voor de opleiding en begeleiding van onze (nieuwe) jeugdtrainers.

De algemene coördinatie, het uitwerken van technische opleidingslijnen, de voorbereiding van het volgende seizoen (indeling groepen, aantrekken trainers…) en de afstemming met de jeugdtrainers gebeurt in samenspraak door het ganse team.

Wie met vragen zit, kan afhankelijk van de leeftijdscategorie bij volgende contactpersoon terecht:

  • Volleyspeeltuin, Volleyschool, Start2Volley:  Sigi
  • Meisjes vanaf U13 + Senioren Dames:  Sigi
  • Jongens vanaf U13 + Senioren Heren:  Jan

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code