Inschrijvingen jeugdstage

Ook deze zomervakantie trekken we met de jeugd opnieuw richting Oostende om het volleybalseizoen 2018-2019 goed in te zetten. Ieder jaar blijken deze vier dagen namelijk de ideale formule om een groepssfeer te kweken die het hele seizoen niet meer stuk kan.

Hoewel de zomer met deze temperaturen nog heeeeeeel ver weg lijkt, is toch al het moment aangebroken om te beginnen dagdromen over enorme zandkastelen, spannende beachcompetities en al dat lekker eten, want vanaf volgende week zijn de inschrijvingen officieel geopend! Weet je niet meer goed hoe of wat, lees het nog eens na in onze brochure. Ook jeugdspelers (vanaf °1999) die spelen in een seniorencompetitie zijn meer dan welkom. Hoor nu best al eens rond bij je vrienden of schrijf op 1 maart gewoon onmiddellijk in (wetende dat Stalvoc vol loopt van de plezante zielen), want de plaatsen zijn beperkt en vol is vol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code