Herfstkampioenen

De eerste helft van het seizoen zit er al bijna op en dat betekent dat er weer enkele jeugdploegen zich ‘herfstkampioen‘ mogen noemen. We zetten ze even voor jullie op een rijtje:

Ook dit jaar werd het overwicht van onze getalenteerde U17 jongensploeg snel duidelijk. Met een vlekkeloos parcours van 12 wedstrijden die allen met winst werden afgesloten, bleken de mannen van Remi heer en meester in hun reeks. De rest van het pak moest – met een kloof van maar liefst 11 punten – lijdzaam toekijken hoe Stalvoc alweer met de titel aan de haal ging. 

De U13 jongens daarentegen hielden het spannend tot op de laatste speeldag. Tegenstander Elen vormde in die wedstrijd gelukkig nooit echt een gevaar en daardoor konden onze miniemen eerste achtervolger VTI Hasselt nipt achter zich laten in de rangschikking. En of het spannend was: het betere setgemiddelde moest uiteindelijk de doorslag geven! Knappe prestatie jongens en coach Wendy, die bubbels zijn dubbel en dik verdiend!

Tenslotte mochten ook onze U11 meisjes zegevieren in hun reeks 3-3. Af en toe werd er wel een setje afgestaan aan de tegenstander, maar de winst bracht deze toffe bende uiteindelijk altijd mee naar Stal! Ongeslagen kampioen, dat belooft voor de piepjonge meiden van Stefan en Lisa. We kijken al uit naar wat de toekomst te bieden heeft!

Maar laat ons eerst maar beginnen met die tweede seizoenshelft… 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code