G-volleybal

STALVOC Beverlo proudly present

G-Volleybal

G staat voor:

Gewoon, Gelijkwaardig, Geïntegreerd, Geweldig
en bovenal
Genieten

 

We vinden het als club belangrijk dat ons geliefd volleybalspel toegankelijk kan zijn voor iedereen. Er vanuit gaan dat iedereen anders is, maar daarom niet minder uniek en talentvol, rees het idee om een G-volleyploeg op te starten. Momenteel zijn we nog hard aan het werken om de aanvraag voor G-volleybal rond te krijgen. 

We hopen om vanaf januari 2019 jongeren met een beperking de kans te geven om op woensdagnamiddag te komen trainen op smashvolley.  Hierdoor doen we aan inclusie en geven we jongeren met speciale talenten de kans om hun talent te ontplooien.  We streven er naar om onze G-volleyploeg te integreren in het grotere geheel van de Stalvocfamilie.  We geloven er sterk in dat dit een meerwaarde is voor iedereen binnen de club!

Ben je een sociaal geëngageerd type?  Wil je mee de schouders zetten onder dit geweldig project? Ken je iemand die mogelijks interesse zou hebben om mee te komen sporten? Voor meer info kan je contact opnemen met Wendy Teunkens, Sandra Das of Nancy Helsen. (via:stalvoc@telenet.be)

 

#gsportvlaanderen #sportersbelevenmeer #sportberingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

code