G-Volley @ Stalvoc

Bij Stalvoc vinden we het belangrijk dat ons geliefd volleybalspel toegankelijk is voor vrijwel iedereen. Vanuit de overtuiging dat iedereen anders is, maar daarom niet minder uniek en talentvol, rees het idee om een G-volleyploeg op te starten. G-sport is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven nét even anders is. Ook aan kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap willen we de kans bieden om het plezier van sporten binnen een team te ervaren en om volwaardig deel te nemen aan het clubleven. We streven er dan ook naar om onze G-volleyploeg te integreren in het grotere geheel van de Stalvocfamilie. We zijn immers van mening dat dit een meerwaarde betekent voor iedereen binnen de club!

Na heel wat voorbereiding achter de schermen, konden we er in het nieuwe jaar eindelijk ook echt mee van start gaan. Op zondag 13 januari vond de officiële aftrap plaats met een heus G-volley startersevenement. Onze sporthal werd onder het goedziend oog van G-sport Vlaanderen lichtjes verbouwd om een ideale eerste kennismaking met ons team én met de sport te garanderen. Heel wat nieuwsgierigen konden zich tijdens deze namiddag al een keertje uitleven in een leuke combinatie van netbal, smashvolley en volleybal. 

Vanaf woensdag 16 januari beginnen dan de tweewekelijkse trainingssessies onder deskundige begeleiding van Wendy, Sandra en Nancy. Van 14u30 tot 16u onthullen deze dames alle geheimen van het volleybal. 😉

Heb je zin om zelf ook deel van uit te maken van onze nieuwste Stalvocploeg of ken je iemand die wel eens wil komen meetrainen? Kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of mentale beperking die het leuk vinden om te sporten zijn steeds welkom om aan te sluiten. Stuur een mailtje naar stalvoc@telenet.be en we bezorgen je alle nodige info! 

 

staat voor:      Gewoon, Gelijkwaardig, Geïntegreerd, Geweldig en bovenal Genieten