Emily bekroont sterke Steengoed Cup met MVP-titel

Afgelopen week zakte een zorgvuldig geselecteerde delegatie van onze U17 teams af naar Maaseik. Daar vindt tijdens de kerstvakantie immers traditiegetrouw de Steengoed Cup plaats, waar Stalvoc sinds enkele jaren steevast present tekent. Twee dagen lang kunnen talentvolle jeugdteams zich er meten met elkaar om uit te maken wie de trofee mee naar huis mag brengen. Al is het vooral de ideale gelegenheid om wedstrijden te ervaren op hoog niveau: veel bijleren, nog wat extra ploegsfeer kweken, de kopjes weer wat sterken en veel volleybalplezier beleven dus. 

Op het einde van de eerste dag stonden zowel de jongens als de meisjes op een mooie tweede plaats in hun poule. Ook dag 2 leverde zoals verwacht weer heel wat nagelbijtende, wondermooie en plezante momenten op. Uiteindelijk wisten beide ploegen de vierde plek te bemachtigen in de eindrangschikking. Proficiat teams en coaches voor het mooie resultaat én om met deze sportieve tweedaagse onze club weer te tonen aan de rest van Vlaanderen en omstreken!

Als kers op de taart zag onze eigenste Emily haar sterke tornooi bekroond met de titel van MVP. Zoals het een echte kapitein betaamt, nam ze de ploeg mee op sleeptouw in haar ondertussen gekende stijl. Het hele veld stofzuigend in verdediging, regelmatig uithalend met een mokerslag aan het net en vooral immer en altijd die topmentaliteit met de opperste concentratie behoudend. Dankzij deze mooie prestatie hangt Emily een heel jaar te schitteren op een levensgrote foto in de Greenyard Steengoed Arena. Ook Joren wist het trouwens tot de drie genomineerden te schoppen bij de jongens. Twee toppers op en naast het veld, we zouden zelf geen betere vertegenwoordigers van onze club kunnen uitkiezen!

Bedankt ook nog aan GREENYARD Maaseik voor de vlekkeloze organisatie en de gastvrijheid.
Hopelijk mogen we volgend jaar weer van de partij zijn. 😉