2019-09-07 – BVL – Kwalificatieronde 1 – STALVOC MU13

Nieuw seizoen, nieuwe Bekerstrijd 😉

En ditmaal traden onze STALVOC-meisjes MU13 aan met een vernieuwd team. Naast de nieuwe trainer Kurt, werd de ploeg ook aangevuld met een aantal nieuwe speelster die naast enkele “anciens” (😊 grappig als je dit moet schrijven voor fonkelende en dartelende spring-in-‘t-veldjes) voor de eerste keer de prachtige STALVOC-kleuren vertegenwoordigden. Voor de meesten onder deze lieverds zelfs een nieuwe opstelling : een eerste keer 4 tegen 4 !

“Nieuw” betekent vaak ook “onwennig”. Het was dus helemaal niet ongewoon dat dit team eerder “onzeker” begon maar zich overigens mooi wist te herpakken in de 2de set om daarna ook op dit elan door te gaan en uiteindelijk nog een mooie eerste plaats in de poule kon bereiken.

Daarna de beslissende wedstrijd tegen de meisjes van Stevoort A die als 1ste van de andere poule waren geëindigd.
Een hele spannende wedstrijd waarvan elke set telkens met het kleinste verschil eindigde! Een beslissende derde set zou de match bepalen!

En ja hoor ! Die was voor ónze STALVOC-meisjes !!!

Proficiat aan deze toppertjes en hun “verse” Stalvoc-trainer Kurt!